HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τιτίκα Στασινοπούλου: “Το ειδύλλιό του τέως με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του…”

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, την σχέση της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον καρκίνο.

«Γνώρισα τον τέως βασιλιά πριν αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, ήταν ένας ευγενέστατος κύριος. Το ειδύλλιό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του δε θα άφηνε ποτέ τον γιο της να καταλήξει με μια θεατρίνα. Η Αλίκη ήταν πολύ έξυπνη και ναζιάρα και μεγάλη αδυναμία του συζύγου μου. Μου έλεγαν ότι είναι ερωτευμένος μαζί της».

Αναφερόμενη στον καρκίνο η αγαπημένη Τιτίκα Στασινοπούλου , σημειώνει:

«Το τέλος του συζύγου μου ήταν δύσκολο, ταλαιπωρήθηκε τρία χρόνια. Μόλις έφυγε από τη ζωή, αρρώστησα εγώ. Δε φοβήθηκα τον καρκίνο, είναι μια ασθένεια. Δε φοβήθηκα ποτέ τις λέξεις, τους ανθρώπους φοβήθηκα».

«Κουταμάρα…»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τους «Δύο Ξένους».

«Από τους ‘Δύο Ξένους’ θυμάμαι πιο έντονα το ωραίο κείμενο, τις συνεργασίες και τους ταλαντούχους ανθρώπους. Είχα συμφωνήσει για δύο επεισόδια και κατέληξα να κάνω 4,5. Οι συγγράφεις ήθελαν να κάνουν και τρίτο κύκλο, όπου θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος στον ρόλο του άντρα μου.  Ορισμένοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν τη σειρά.»

Ήταν κουταμάρα αυτό γιατί δε συνέχισε μια πολύ καλή δουλειά. Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με λογική και ξεκινάς από συναισθήματα μικρότητας τότε είναι αυτοκτονική. Από τον Νίκο Σεργιανόπουλο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν πολύ καλό παιδί και δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λένε, πιστεύω αυτό που γνώρισα. Με την Εβελίνα Παπούλια δεν ήμασταν φίλες, όμως την αγαπώ. Παρέα με τους ηθοποιούς δεν έκανα ποτέ». Όλα όσα είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρύφωνας Σαμαράς: “Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά, είναι και μεγάλος άνθρωπος”

Her News

Emilia Vodos: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την παίκτρια του My Style Rocks

HerNews ka

Αγγελική Νικολούλη: Πάγωσε στον αέρα της εκπομπής – «28 χρόνια δεν το έχω ξαναδεί»

Her News