HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπορεί να με σύρει εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Για τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον μέσα στη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της απολογίας του, απάντησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα.

Φιλιππίδης

Ο γνωστός ηθοποιός που αποφεύγει να σχολιάζει δηλώσεις άλλων και κρατά μια πιο αποστασιοποιημένη στάση, αρκέστηκε να πει πως δεν είναι από εκείνους που μπορεί κάποιος να τους διασύρει εύκολα.

«Η φράση που είπα, “δε με ξαφνιάζει τίποτα”, δεν έχει να κάνει μόνο με τη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη. Δε θα έκανα κανένα σχόλιο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ούτε κάνω σχόλια. Δε με ξαφνιάζει τίποτα γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί» ανέρε ο Γιάννης Μπέζος.

«Δε σύρθηκα σε καμία δικαστική αίθουσα. Δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα, δε σύρομαι εύκολα. Γι’ αυτό δε θέλω να ασχοληθώ, γιατί δε θέλω να μπω σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα», συνέχισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Δανδουλάκη: «Στην αρχή της “Λάμψης” νόμιζα ότι ο κόσμος θα βαρεθεί να με βλέπει»

Her News

Ναταλία Γερμανού: «Πλέον έχω χάσει την τηλεοπτική μου ανεμελιά»

Her News

Πάνος Κιάμος: «Θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και ζήτησε να της χαράξω με ξυραφάκι το όνομά μου» – Όσα είπε πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Her News