HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η δύσκολη εγκυμοσύνη & η πορεία στο θέατρο

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ό,τι κοιμάσαι» και την καριέρα της.

«Όταν με πήρε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το ‘Κάνε ότι κοιμάσαι’ ενθουσιάστηκα και ας μου είχε πει ότι πεθαίνω από το 1ο  επεισόδιο. Είπα το ‘ναι’ μετά από 14 χρόνια. Έχει ακουστεί ότι η σειρά θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, φαντάζομαι θα χαρεί ο κόσμος. Θα κάνω guest εμφάνιση σε αστυνομική κωμωδία με τον Νίκο Κουρή και την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θα προβληθεί τον Μάρτιο».

 

Για τις σπουδές της στην υποκριτή ανέφερε:

«Στην σχολή θεάτρου τέχνης ‘Κάρολος Κουν’ τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά και στην πειθαρχία και στο ενδυματολογικό. Είχα βαμμένα κόκκινα νύχια και μου είπαν… όχι. Όταν αποφάσισα να δώσω εξετάσεις στο θέατρο προετοιμαζόμουν για να δώσω στο Λονδίνο. Επέλεξα να σπουδάσω και να παίζω στην γλώσσα μου».

Η ίδια αποκάλυψε τη συμμετοχή της σε σειρά στην αγγλική τηλεόραση.

«Έπαιξα στην αγγλική τηλεόραση στο ‘Durrey’s’. Η εμπειρία ήταν τρομερή, όλα ήταν professional. Έπρεπε να έρθει το αυτοκίνητο να με πάρει στις 07.00 και όταν πήγαινε 07:03 με έπαιρναν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει».

Για την παρουσίαση αναφέρει:

«Το κομμάτι της παρουσίασης μπορώ να το κάνω, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία το ‘Σπίτι με το MEGA’. Μου έχει γίνει τηλεοπτική πρόταση για να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου. Έκανα το ραντεβού αλλά τους εξήγησα ότι δεν είναι κοντά μου».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις προσπάθειες να γίνει μητέρα, είπε:

«Τα δύο πρώτα τηλεφωνήματα για την εξωσωματική ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Όταν την τρίτη φορά μου είπαν ότι είμαι έγκυος, ήμουν ανέκφραστη, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ο άντρας μου με τον κολλητό μου φώναζαν κι εγώ προσπαθούσα να ακούσω τον γιατρό που μου έλεγε ότι δεν μπορώ να πάρω κάτι ως δεδομένο και πάμε step by step. Είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη. Έπαιζα μέχρι 5 μηνών έγκυος, αλλά έπαθα αποκόλληση και έμεινα 2,5 μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Είμαι τόσο γεμάτη γιατί τα κατάφερα. Μου στέλνουν κοπέλες στο Instagram και τους λέω πως είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο». δήλωσε η αγαπητή ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει απόψε στις 23:20

HerNews ka

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το διαζύγιό της: «Ούτε θυμάμαι τους λόγους που χωρίσαμε»

HerNews ka

Κατερίνα Στικούδη: “Ακούγονται κάποια πράγματα. Τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο”

HerNewskl