HerNews.gr
Beauty

Claw clip: Βρήκαμε τον απόλυτο τρόπο για να φτιάξετε την πιο εντυπωσιακή αλογοουρά

Τo τελευταίο διάστημα έχει κυκλοφορήσει ένα trend στο TikTok σχετικό με τη δημιουργία έντονων αλογοουρών με όγκο με τη χρήση claw clip. Αυτά είναι σπουδαία νέα, αφού σίγουρα, θα έχετε δει και θα έχετε εντυπωσιαστεί με την αλογοουρά της Ariana Grande και της Jennifer Lopez. Και εμείς, όπως και οι δύο κυρίες λατρεύουμε τις έντονες και μεγάλες αλογοουρές. Και το claw clip είναι ο τέλειος τρόπος για να τις δημιουργήσετε κι εσείς στο σπίτι;

Ariana Grande

Ο λόγος του trend είναι η γενικότερη επιστροφή στα 90’s, που κυριαρχεί το 2022, όπου το claw clip ήταν το απόλυτο αξεσουάρ της δεκαετίας εκείνης. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να φέρουμε το συγκεκριμένο αξεσουάρ στο 2022 είναι να το χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ψηλές και ογκώδεις αλογοουρές, όπως η Ariana Grande και η Jennifer Lopez.

Πριν εμφανιστεί το trend αυτό, ο Chris Appleton είχε δώσει μια δική του οπτική. Ο Chris Appleton είναι ο κομμωτής της Ariana Grande και της Jennifer Lopez και συμβούλεψε πως για να πετύχουμε τις αλογοουρές των stars, πρέπει να δημιουργήσουμε μια διπλή αλογοουρά, όπου η πάνω αλογοουρά κρύβει τη δεύτερη και βρίσκεται πάνω από αυτή προσφέροντας, έτσι όγκο και κίνηση. Πώς; Χωρίζοντας τα μαλλιά μας στα δύο οριζόντια, δημιουργώντας δύο ίσα μέρη μαλλιών “το πάνω” και “το κάτω”. Έπειτα πιάνουμε αυτά τα μέρη με δύο λαστιχάκια.

Η μέθοδος με το claw clip

Εάν ο παραπάνω τρόπος σας δυσκολεύει, τότε σας έχουμε μια εύκολη λύση, αυτή του claw clip. H λύση αυτή έρχεται απευθείας από το TikTok κερδίζοντας τις εντυπώσεις και με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να το δοκιμάζουν και εν τέλει να το υιοθετούν στην καθημερινότητά τους. Άλλωστε είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να την αποκτήσετε κι εσείς στην καθημερινότητά σας για τη δουλειά ή τις πιο casual εξόδους σας.

Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να πετύχετε την αλογοουρά των ονείρων σας σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα με μόλις πέντε βήματα και χρησιμοποιώντας ένα claw clip.

Βήμα 1: Χτενίστε τα μαλλιά πολύ προσεκτικά για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς κόμπους. Μπορείτε, επίσης, είτε να τα ισιώσετε, είτε να κάνετε μπούκλες, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βήμα 2: Πιάστε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι και δημιουργήστε μια αλογοουρά.

Βήμα 3: Χωρίστε την αλογοουρά σας σε δύο ίσα μέρη οριζοντίως.

Ariana Grande

Βήμα 4: Σηκώστε το πάνω μισό της αλογοουράς προς τα πάνω και τοποθετήστε ένα claw clip πιάνοντας το κάτω μισό.

Βήμα 5: Ρίξτε το πάνω μισό της αλογοουράς προς τα κάτω και είστε έτοιμες.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη μέθοδος ταιριάζει σε μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Bella Hadid: Υιοθέτησε το hair look της Μarilyn Monroe!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει τα μαλλιά μας;

Her News

Floating liner: Η τάση στο μακιγιάζ που έχει κατακλύσει τα social media

HerNewskl

Hailey Bieber: Η εμφάνιση της με κόκκινη περούκα λόγω Halloween

HerNewskl