HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»- Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το «Survivor All Star».

Το πρωί της Παρασκευής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά στη δημοσιογράφο της εκπομπής Κατερίνα Νινιού.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και στον αρκετά θερμό αποχαιρετισμό τους κατά την αποχώρηση της Ευρυδίκης από το reality επιβίωσης.

«Κανονικά δεν επιτρέπεται να σε χαιρετήσει παίκτης της άλλης ομάδας. Δεν γινόταν να μην χαιρετηθούμε. Μου είπε να μην κλαίω. Όταν άκουσα ότι αποχωρώ δεν έκλαψα, με χαιρέτησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, δεν έκλαιγα καθόλου. Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος, εκεί ξέσπασα.

Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά και θα αργήσει να γυρίσει πίσω. Εύχομαι να έρθει με την κούπα» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και πρόσθεσε ότι: «Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητές του, στη δύναμή του οπότε θεωρώ ότι έχει ένα πολύ μεγάλο πακέτο… Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά αγωνιστικά, αλλά θα ανέβει, είμαι σίγουρη. Όταν βγήκα υποψήφια, μου είπε να μην φοβάμαι και όλα καλά θα πάνε».

«Δεν με ενοχλεί να με πει κάποιος πιο αδύναμη, ξέρω πώς το είπε ο Κωνσταντίνος. Απλά άργησα να βρω τα πατήματά μου. Ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν πίσω στην Ελλάδα, ίσως γιατί εγώ ήλπιζα κι ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο για να έχω κάποιον να με παρηγορεί, να με εμψυχώνει ώστε να μπορώ να του μιλάω με τα μάτια. Ίσως αυτό μου πήρε χρόνο μέχρι να έρθω κοντά με κάποια άλλα άτομα. 

Δεν τα έβαψα μαύρα που δεν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα» εκμυστηρεύτηκε.

Στην συνέχεια όταν ερωτήθηκε για το τι έχει συμβεί στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου. Με όλο τον σεβασμό». 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέθεσε μήνυση για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται

HerNews ka

Γιάννης Αϊβάζης: «Την Μαρία Κορινθίου τη διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος»

HerNews ka

Γιάννης Στάνκογλου στον Αρναούτογλου: Οι 3 μέρες που βρέθηκε στη φυλακή

Her News b