HerNews.gr
Διεθνή

Παύλος και Μαρί Σαντάλ παραθέτουν γεύμα στο Λονδίνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου – Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ, εκτός από το γεύμα για τους 250 καλεσμένους στη «Μεγάλη Βρεταννία» μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα παραθέσουν και ένα γεύμα στο σπίτι τους στο Λονδίνο για να τιμήσουν τη μνήμη του, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το «παρών» θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά αλλά και πολλοί ακόμα εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, καλεσμένοι είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του, Kate Middleton.

Σημειώνεται ότι στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η πριγκίπισσα Άννα ήταν η εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της ήρθαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα κατευθείαν από την Κύπρο, όπου πραγματοποιούσαν επίσημη επίσκεψη. Στις 10 το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και λίγο πριν από τη μία πήγαν στη Μητρόπολη.

Παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία και στη συνέχεια ακολούθησαν την πομπή έως το Τατόι. Εδωσαν επίσης εκεί το «παρών» στο τρισάγιο και στην ταφή και εν συνεχεία αναχώρησαν για τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ποτέ ουσιαστικά δεν τέθηκε θέμα να έρθουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ στην Αθήνα για την κηδεία του Κωνσταντίνου, παρά τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλε τη δική του εκπρόσωπο στην κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Εκπροσωπώντας τον στην κηδεία ήρθε η κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, Lady Gabriella Kingston, της οποίας ένας από τους νονούς ήταν επίσης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Drake: Προσφέρεται να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα θαυμάστριάς του με σκλήρυνση κατά πλάκας

HerNews ka

Σάρα Ταβάρες: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η σταρ της Eurovision

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη βασιλική κρύπτη η σορός της – Τέλος εποχής

Her News