HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Αθερίδης: «Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής»

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε τη δική του απάντηση αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με μία αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα για τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με μία δήλωσή του για τον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, σε ένα podcast ακούγεται να λέει πως δεν περίμενε να δει κανείς κάτι «υψηλής ποιότητας» στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ίδιος απαντά πως στην κατηγορία αυτή βάζει και τον εαυτό του. «Δεν αξιώνω όποιος έρχεται σ’ εμένα να δει κάτι υψηλής ποιότητας. Την κουβέντα αυτή την κατάλαβε ο Μάρκος «με τη μία», γιατί ούτε ο ίδιος  θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι ο Ταγός με την υψηλή ποιότητα» εξηγεί ο ίδιος και δηλώνει πως με τον Μάρκο Σεφερλή το έχουν λύσει το θέμα.

«Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής. Και μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο ένα τρίτο» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, που λέει πως το ταλέντο δεν αποτελεί άλλοθι, ο ηθοποιός δηλώνει σύμφωνος μαζί της.

«Το ταλέντο το αναγνωρίζω παντού και είναι θηριοδαμαστής, αλλά σαφέστατα δεν γίνεται επειδή εσύ είσαι ταλαντούχος να έρθεις να με σκοτώσεις» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρει πως με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν έχει συνεργαστεί αλλά εκτιμά πως εάν γίνει θα «καψουρευόμασταν ο ένας τον άλλον».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στη γυναίκα πρέπει να κάνεις τον δούλo»

Her News

Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Το γεγονός που μού προκάλεσε απώλεια όρασης, δεν το ξεχνώ ποτέ – Είναι μία πηγή επαναπροσδιορισμού»

Her News b

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές και το… προξενιό από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Her News