HerNews.gr
Social News

Τζέιμι Λι Κέρτις: Σάλος με φωτογραφία ενός γυμνού παιδιού στο γραφείο της – Ποια η απάντησή της

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η φωτογραφία ενός γυμνού παιδιού μέσα σε ένα κουτί στο γραφείο της διάσημης ηθοποιού, Τζέιμι Λι Κέρτις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία φωτογραφία κατά τη διάρκεια της καραντίνας της, αφού νοσούσε από κορονοϊό, σχολιάζοντας τις «πανέμορφες καρέκλες της από τον Πόλακ». Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν στάθηκαν στη διακόσμηση του χώρου. Αντίθετα, εστίασαν σε μία κορνιζαρισμένη, ασπρόμαυρη φωτογραφία που έδειχνε ένα αγόρι γυμνό μέσα σε ένα κουτί.

Για μια «εξαιρετικά ενοχλητική εικόνα στο σπίτι της με ένα παιδί μέσα σε ένα κουτί» που «γεννά ερωτήματα» έκανε λόγο και ο δεξιός ακτιβιστής Ρόγκαν Ο’Χάντλεϊ.

«Το Hollyweird χτυπάει ξανά» σχολίασε ο πολιτικός Τζακ Λομπάρντι από το Ιλινόις ο οποίος δεν εξελέγη στις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές. «Τι σκ@@@ συμβαίνει;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος από την Ουάσινγκτον Στέιτ, Σκοτ Στίβενσον. Ραδιοφωνικός παραγωγός έφτασε στο σημείο, δε, να υποστηρίξει ότι η φωτογραφία θυμίζει τον Επστάιν, τον καταδικασμένο παιδόφιλο που άφησε την τελευταία του πνοή στη φυλακή.

Μετά τις αντιδράσεις η Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία εντωμεταξύ είχε «κατεβάσει» τις εικόνες, έδωσε μέσω του Instagram ώστε να δώσει εξηγήσεις για την επιλογή της να έχει μια τέτοια φωτογραφία στο γραφείο της.

«Την περασμένη ανήρτησα μια φωτογραφία με ορισμένες καρέκλες στην οποία υπήρχε και μια φωτογραφία στον τοίχο ενός καλλιτέχνη που μου την έκανε δώρο πριν από 20 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετοί ενοχλήθηκαν. Όπως έχω πει υποστηρίζω πάντα την αλήθεια όποτε αυτή είναι η αλήθεια: είναι μια φωτογραφία ενός παιδιού που τράβηξε η μητέρα του, να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους μέσα σε μια μπανιέρα με νερό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. “Κατέβασα” την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι που ενοχλεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: “Όταν γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά,η αισιοδοξία είναι μονόδρομος για να αντέξουμε”

HerNewskl

Miss International: Η Ζωή Ασουμανάκη ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το λαμπερο κάλεσμα της παρουσιάστριας για τα γενέθλια της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka