HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: “Τα παράτησα για να επιλέξω την οικονομική ασφάλεια”

H  Emily Ratajkowski βρέθηκε καλεσμένη για να μιλήσει στους αποφοίτους για τη σημασία του να εκτιμάς την αξία σου και όλα αυτά που παίρνουν οι άλλοι από την παρουσία σου στο Hunter College.

Αρχικά, η ίδια αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση που πήρε από τη δίκη της μεριά να εγκαταλείψει το Πανεπιστήμιο και να ακολουθήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ. Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά πως:

“Δεν αποφοίτησα ποτέ. Τα παράτησα το 2008, στην αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, για να επιλέξω την οικονομική ασφάλεια και ελπίζοντας ότι το μόντελινγκ θα με βοηθούσε να κάνω πράγματα. Έτρεμα και μόνο στην ιδέα του ότι θα είχα χρέος εξαιτίας του φοιτητικού δανείου. Επίσης υπήρχε μία μόνιμη υπενθύμιση ότι οι γυναίκες έχουν ημερομηνία λήξης”.

Τέλος, θέλησε να προσθέσει ότι:

“Αν δεν μπορείτε να γιορτάσετε για τον εαυτό σας, κάντε το για τους άλλους. Για τους φίλους και την οικογένεια που σας υποδέχονται στο σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα. Που σας ακούνε να παραπονιέστε και που σας ενθαρρύνουν όταν αγχώνεστε και νιώθετε απόγνωση. Οι άνθρωποι στη ζωή σας είναι ένα πολύτιμο δώρο. Να τους φέρεστε ανάλογα”.

Νεότερα Άρθρα

Διαδοχικά εξιτήρια στο Παλάτι: Και ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει σπίτι

HerNews ka

Elon Musk: Τρολάρει τη NASA ανεβάζοντας φωτογραφία από πάγκο κουζίνας

Her News

Madonna: «Το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση»

HerNews ka