HerNews.gr
Beauty

Haircut | 3 ιδέες για τα πιο εύκολα και γρήγορα haircuts

Ο χρόνος είναι πλέον πολύτιμος και κάθε πρωί τρέχουμε να φτάσουμε εγκαίρως στο γραφείο. Ένα haircut είναι πλέον απαραίτητο, όχι μόνο για λόγους ανανέωσης και επανόρθωσης των ταλαιπωρημένων μαλλιών, αλλά είναι και το μέσο για εξοικονόμηση χρόνου!

Πόσα πρωινά παλεύουμε με τα ατίθασα μαλλιά μας που δεν συμμορφώνονται και μας καθυστερούν;

Αν έχεις βρεθεί κι εσύ σε αυτή την θέση και ψάχνεις απεγνωσμένα έναν τρόπο να γλιτώσεις την χρονοβόρα διαδικασία του styling, τότε σου έχουμε την λύση : το μυστικό βρίσκεται στο σωστό haircut!

Εμείς συγκεντρώσαμε τρεις προτάσεις για το φθινοπωρινό σου κούρεμα που όχι μόνο θα φέρουν ριζική ανανέωση στο στιλ σου, αλλά θα σου δώσουν και αυτά τα πέντε λεπτά παραπάνω ύπνου που όλοι ζητάμε!

# Pixie Cut

Αυτό το trend βρήκε μεγάλη ανταπόκριση τα τελευταία χρόνια και αναδείχθηκε σε μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις των celebrities. Το pixie cut χαρίζει έναν αέρα ανανέωσης σε κάθε γυναίκα που το τολμάει. Η μετάβαση από τα μακριά μαλλιά στο pixie cut είναι ένα μεγάλο βήμα που όμως θα σου αλλάξει την καθημερινότητα.
Αυτό το κούρεμα απαιτεί ελάχιστη ενασχόληση καθώς μόνο ένα spray για όγκο αρκεί για να πετύχεις ένα γρήγορο αλλά πολύ στιλάτο χτένισμα!

Τα ιδιαίτερα layers που απαρτίζουν το Shag Cut είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει!

Επιπλέον, η ιδιότητά του να ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, είτε έχεις ίσια, είτε σγουρά μαλλιά, είναι ο λόγος που αυτό το messy hair έγινε η αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών.
Το επιμελώς ατημέλητο στιλ του προσδίδει αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση που λατρεύουμε και η Billie Eilish έκανε σίγουρα την πιο σωστή επιλογή!

# Buzz Cut

Πρόκειται για την πιο τολμηρή αλλαγή που μπορείς να δοκιμάσεις. Ένα haircut που μοιάζει – και είναι – μια δύσκολη επιλογή. Αλλά ο τολμών νικά και δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πόσο chic και δυναμικό είναι!
Και μην ξεχνάς το βασικότερο : δεν χρειάζεται καθόλου styling και πάντα μοιάζει εξίσου προσεγμένο και άκρως εντυπωσιακό!

Κουράστηκες από τα μακριά μαλλιά σου και ψάχνεις έμπνευση για κάτι νέο; Τα παραπάνω κουρέματα είναι ανατρεπτικά και σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. 
Πάρε αυτή την απόφαση και δώσε στα μαλλιά σου την ευκαιρία να αναδειχθούν με τρόπους που ούτε είχες φανταστεί!

Πώς να φτιάξετε σαμπουάν χωρίς χημικά στο σπίτι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

DIY: Φτιάξε αποτοξινωτικό scrub σώματος με γκρέιπφρουτ!

Her News

Christmas make up look: Αυτό είναι το φίλτρο του TikTok που σου δείχνει ποιο σου ταιριάζει!

HerNewskl

Πως να προστατέψετε το δέρμα σας από το κρύο- 9+1 βήματα!

HerNews ka