HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Μας έδειξε τον γιό της και αποκάλυψε το όνομα του!

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott ανακοίνωσαν ότι το αγοράκι τους θα ονομάζεται Aire.

Ενώ ανακοίνωσε το νέο παρατσούκλι του γιου της στο Instagram το Σάββατο, η Kylie Jenner μοιράστηκε επίσης μια πλήρη φωτογραφία του γιου της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ολόκληρο το πρόσωπό του.

Σε μια φωτογραφία, η Jenner και o 11 μηνών γιός της πόζαραν για μια χαριτωμένη selfie στον καθρέφτη και σε μια άλλη, το βρέφος κάθεται στο παιδικό καρεκλάκι του με το φαγητό αλειμμένο στη σαλιάρα του.

Η Kylie Jenner, και ο Travis Scott, αρχικά ονόμασαν τον γιο τους Wolf Jacques Webster , αλλά εκείνη ανακοίνωσε στις 21 Μαρτίου ότι είχαν αλλάξει το όνομα.

” ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ WOLF”, έγραψε η Kylie στο Instagram Story της.

Από τότε που γέννησε στις 2 Φεβρουαρίου, η Kylie Jenner δημοσίευσε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της στο Instagram καθώς και ένα βίντεο στο σπίτι με τίτλο «To Our Son» στο κανάλι της στο YouTube που περιλάμβανε οικογενειακά πλάνα από τις στιγμές που οδήγησαν στον ερχομό του μικρού της.

Aire

Το vlog έδωσε στους θαυμαστές μια γεύση από το πρώτο ραντεβού του μεγιστάνα της ομορφιάς στον γιατρό, με την 4χρονη κόρη της Stormi να λέει στη γιαγιά Kris Jenner για τον αδερφό της και το baby shower της Kylie με θέμα την καμηλοπάρδαλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έκλεψε την παράσταση η Ζωζώ Σαπουντζάκη – Χόρεψε με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο

Her News

Μαρία Αντωνά: “Έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο Survivor, αλλά δεν το σέβεται κανείς.”

Her News b

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Her News