HerNews.gr
BRIDE NEWS

Άννα Μαρία Αναξαγόρου: Η Ρία Κανακάρη μιλά στο HerNews για το bridal make up που έκανε στη νύφη του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Παύλος Αργυρός, αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Άννα Μαρία Αναξαγόρου, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μία παραμυθένια τελετή.

Η Άννα Μαρία Αναξαγόρου είναι μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο. Η προσωπική της ζωή απασχόλησε τα ΜΜΕ, λόγω της σχέσης της, με τον αδελφό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλο. Το αγαπημένο ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του με έναν υπέροχο γάμο.

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Κύπρια Miss Τουρισμός 2010, έλαμπαν από ευτυχία στο γάμο τους και ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Φυσικά, τα βλέμματα ήταν όλα στραμμένα πάνω στην πανέμορφη νύφη που έκλεψε τις εντυπώσεις με bridal make up της! Το μακιγιάζ ανέλαβε η Make up Artist Ρία Κανακάρη.

Η Ρία Κανακάρη μιλά στο HerNews για τον λαμπερό γάμο, αλλά και το bridal make up που επέλεξε να κάνει η Άννα Μαρία Αναξαγόρου:

«Επέλεξα για την Άννα Μαρία Αναξαγόρου ένα εντυπωσιακό λαμπερό bridal makeup με έμφαση στα μάτια!Ήταν μια ρομαντική ,στυλάτη νύφη, μιας άλλης εποχής! Το συγκεκριμένο νυφικό μακιγιάζ ταίριαζε απόλυτα στην λαμπερή νυφη Άννα Μαρία. Είναι όσο πρέπει κάνοντας την να μοιάζει άκρως εντυπωσιακή, χωρίς να χάνει την φυσικότητα της.Σκοπός αυτού του μακιγιάζ είναι να φαίνονται τα χαρακτηριστικά της νύφης και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά της.»

Ήταν ένας από τους πιο όμορφους γάμους , με υπέροχα διακοσμησμένα και με διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Το νυφικό χτένισμα επιμελήθηκε ο κομμωτής Βαλεντίνος Καμηλάρης, ιδιοκτήτης του K Salon & Barber στη Λεμεσό, ο οποίος ταξίδεψε ειδικά από την Κύπρο για την περίσταση, καθώς ήταν προσωπική επιλογή της νύφης, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν (και στα κυπριακά καλλιστεία) ενώ τους συνδέει μια στενή φιλία 20 ετών.

Η μητέρα της Αννας Μαρίας Αναξαγόρου είναι από τις Φιλιππίνες, γι’ αυτό άλλωστε διαθέτει μια εξωτική ομορφιά.

Η ίδια παρόλο που ζούσε για πολύ διάστημα στην Κύπρο, εντούτοις έφυγε για σπουδές στην Αγγλία ως προγραμματίστρια και τελικά κατέληξε να μένει στην Ελλάδα. Η οικογένεια της μένει μόνιμα στην Κύπρο.

Ως μοντέλο συμμετείχε στα καλλιστεία της Κύπρου το 2010, παίρνοντας τον τίτλο Miss Τουρισμός. Παλιότερα, είχε συμμετέχει σε βίντεο κλιπ του Stan όπου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της. Σήμερα, η Αννα Μαρία Αναξαγόρου είναι καθηγήτρια yoga στην Ελλάδα.

Νυφικό μακιγιάζ: Όλα τα μυστικά του, από την Make up Artist Ρία Κανακάρη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες σχεδίασης για το μπαρ του γάμου σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

HerNews ka

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας!

Her News

Εμμανουέλα Ταγάρα: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Her News