HerNews.gr
Μόδα

Doja Cat: Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της για την επίδειξη μόδας του Schiaparelli απαιτούσε 5 ώρες προετοιμασίας!

30.000 κρύσταλλα Swarovski και 5 ώρες προετοιμασίας: αποκαλύπτουμε τα παρασκήνια της εκπληκτικής ομορφιάς της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Doja Cat για την πρώτη επίδειξη μόδας της εβδομάδας υψηλής ραπτικής Schiaparelli.

Η επίδειξη μόδας Schiaparelli , η οποία ξεκίνησε την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, έχει ήδη συζητηθεί πολύ. 

Από το Petit Palais, η συλλογή του Daniel Roseberry εμπνευσμένη από το έργο του Dante Alighieri σε ένα καθαρό σουρεαλιστικό πνεύμα, με αναπαραστάσεις τρισδιάστατων ζώων όπως το κεφάλι ενός λιονταριού, ένα φίδι ή ένας λύκος που καλούσε στα ρούχα των  Irina Shayk Ναόμι Κάμπελ και Kylie Jenner. Στολίδια που δημιούργησαν έκπληξη στην παράσταση και για τα οποία ήδη γίνεται πολύς λόγος στα κοινωνικά δίκτυα. 

Πώς έκανε ο Pat McGrath το φουτουριστικό μακιγιάζ της Doja Cat για το show Schiaparelli;

Οι διασημότητες της πρώτης σειράς έχουν επίσης δημιουργήσει (ήδη) τις εντυπώσεις για αυτό το πρώτο σόου υψηλής ραπτικής, αφού, εκτός από την Kylie Jenner που φορούσε ένα φόρεμα preview από τη συλλογή ντυμένη με κεφάλι λιονταριού XXL, η  Doja Cat εμφανίστηκε καλυμμένη στα κόκκινα απ ‘την κορφή ως τα νύχια!

Για να απηχήσει το μονόχρωμο κόκκινο ντύσιμό της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε έκκληση στην απεριόριστη δημιουργικότητα της διάσημης makeup artist Pat McGrath . Αποτέλεσμα: μια ζωγραφική σώματος και προσώπου μιας εντελώς νέας διάστασης, που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από κόκκινα κρύσταλλα Swarovski.

Πέντε ώρες (4:58 ακριβώς, όπως αποκάλυψε η Pat McGrath στον λογαριασμό της στο Instagram) ήταν επομένως απαραίτητες για να επιτευχθεί αυτό το look. Τα μαλλιά της Doja Cat, ξυρισμένα, καλύφθηκαν με πλαστική μεμβράνη, για να ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του κρανίου της.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Pat κόλλησε εντελώς, έναν προς έναν, 30.000 κόκκινους κρυστάλλους Swarovski στο κρανίο, το πρόσωπο, το στήθος και τα χέρια της τραγουδίστριας. Το οβάλ σχήμα τους θύμιζε τις μικρές κόκκινες φυσαλίδες του φορέματος της για να του δώσει μια αποφασιστικά φουτουριστική εμφάνιση. Απλά υπέροχο! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η Estée Lauder κοντά στην εξαγορά της Tom Ford έναντι 2,8 δισ. δολαρίων

Her News

Kaia Gerber: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του οίκου Celine

HerNewskl

Kim Kardashian: Το νέο «nipple bra» της με ψεύτικες θηλές έχει ήδη εξαντληθεί

HerNews ka