HerNews.gr
Ελλάδα

Ικαρία: Σε κίνδυνο οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίου Κηρύκου

Σοκάρουν οι εικόνες απο το Σχολικό συγκρότημα Γενικο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία.

Εικόνες ντροπής έρχονται από το γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας, πεσμένοι σοβάδες και σάπια ταβάνια, άκρως ακατάλληλες και επικίνδυνες συνθήκες για τους μαθητές.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Αγίου Κηρύκου, Στράτος Λακιός, δημοσίευσε φωτογραφίες με την κατάσταση των χώρων του σχολικού κτηρίου που όπως αναφέρεται, «εργολάβος έλαβε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 200 χιλιάδες ευρώ για την αποκατάστασή του».

Η αφαίρεση των σοβάδων έδειξε τον κίνδυνο εντός του σχολείου και ειδικά η κατάσταση στην κολόνα απαιτεί την εκτίμηση ειδικών, ώστε να βεβαιώσουν τη στατικότητα του σχολείου και την ασφάλεια των μάθητών.

«Για το θέμα της στατικότητας του κτηρίου έχω πρώτος ενημερώσει με έγγραφο την περιφέρεια αλλά και τον Δήμο προφορικά καθώς, ενώ υπάρχει ο προβλεπόμενος οπλισμός η ποιότητα του σκυροδέματος στο εν λόγω κτήριο κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, κρίνεται ως κακή», απάντησε ο εργολάβος, Ξενοκράτης Δηλάνας.

Ο Δήμος στην Ικαρία έχει επιληφθεί για την αποκατάσταση τουλάχιστον των τουαλετών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έγκλημα στο Μαρούσι: Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη την 22χρονη

Her News

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Στο τρίτο βαγόνι συνεχίζονται οι έρευνες – Επιχειρείται να τεμαχιστεί με μεγάλη προσοχή

HerNews ka

Φωταγωγήθηκε ξανά το ιστορικό Μινιόν έπειτα από 25 χρόνια

HerNews ka