HerNews.gr
Beauty

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση!

Tα Korean Blush Nails είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια που έκαναν την εμφάνισή τους στα social media. Αν ψάχνετε για το επόμενο φθινοπωρινό manicure σας, έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Τα Korean Blush Nails κάνουν πάταγο στο TikTok και στο Instagram και η εντυπωσιακή μινιμαλιστική εμφάνιση τους είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε φέτος το χειμώνα.

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση στα νύχια σας

Τι είναι τα Korean Blush Nails;

Τα Korean Blush Nails είναι ένα όμορφο κορεάτικο manicure που συνδυάζει την τέχνη του manicure με το μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο manicure συνήθως αποτελείται από ένα ανοιχτόχρωμο προς ουδέτερο χρώμα στη βάση, ενώ το κέντρο αποτελείται από ένα διάχυτο ροζ ή κόκκινο βερνίκι – ή και σε ορισμένες περιπτώσεις, πραγματικό ρουζ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μιμηθούμε το ρουζ που φοράμε στα μάγουλά μας.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα Korean Blush Nails;

Η κανονική μορφή των Korean Blush Nails μπορεί να δημιουργηθεί, όταν απλώνετε ελαφρά με ένα πινέλο σκιάς στο κέντρο του νυχιού σε ροζ ή nude βάση, λίγο ρουζ ή μια ροζ σκιά ματιών.

Στη συνέχεια, απλώνετε άλλη μια στρώση της βασικής απόχρωσης μανό για να κλειδώσετε το ρουζ ή την σκιά στο νύχι σας.  Εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά, μπορείτε να αποκτήσετε το εν λόγω αποτέλεσμα μόνο με προϊόντα νυχιών.

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση στα νύχια σας

Για να δημιουργήσετε αυτό το υπέροχο look στα νύχια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ροζ jelly nude βερνίκια νυχιών, το ένα πιο ανοιχτό από το άλλο.

Η πιο ανοιχτή απόχρωση χρησιμοποιείται ως βάση, αφού θα ξεκινήσετε εφαρμόζοντας το βασικό σας χρώμα και, στη συνέχεια, ενώ το βερνίκι είναι ακόμα νωπό, με το πινέλο του βερνικιού, ταμπονάρετε το βαθύτερο ροζ στο κέντρο, ενώ το ξεθωριάζετε ελαφρώς προς τα έξω για να δημιουργήσετε μια πιο φυσική μετάβαση.

Η προσθήκη του ροζ «ρουζ» στο νύχι, ενώ η βάση είναι νωπή είναι αυτό που του δίνει αυτή τη διάχυτη όψη – σαν το ρουζ στα μάγουλά σας.

Εάν επιλέξετε τα Korean Blush Nails, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα στοιχεία σε αυτό το manicure, όπως είναι οι πολύτιμοι λίθοι, το γαλλικό ή οτιδήποτε αρέσει σε εσάς.

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση στα νύχια σας

Με την άνοδο των μίνιμαλ νυχιών που βλέπουμε γενικότερα το φθινόπωρο, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τα συγκεκριμένα νύχια θα γίνουν τεράστια τάση, αφού είναι διακριτικά και καλαίσθητα.

Selena Gomez: Αυτά είναι τα 7 βήματα της skincare ρούτινας της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Εντυπωσιάζει με το απόλυτα εκλεπτυσμένο rich girl look της!

HerNewskl

Πως να καταλάβετε τι τύπο δέρματος έχετε και γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζετε

HerNews ka

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σου δίνει την τέλεια ιδέα μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka