HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Mega Stories: Ιστορίες μιας νέας γενιάς δημιουργών – Τη Δευτέρα στις 00.10 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Είναι νέοι, ταλαντούχοι και, σε πείσμα των καιρών, δημιουργικοί. Είναι μάλλον οι τελευταίοι άνθρωποι που περιμένει να πετύχει κανείς στην τηλεοπτική εκπομπή «MEGA Stories». Αλλά εκείνοι που αξίζει στ’ αλήθεια να δεις και να ακούσεις.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 00:10, η εκπομπή «MEGA Stories» αφιερώνει το πρώτο επεισόδιό της για τη νέα χρονιά στους νέους Έλληνες δημιουργούς, τους ανθρώπους της γενιάς των millennials και της Gen Z, και καταγράφει τις ενδιαφέρουσες ιστορίες τους.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο «MEGA Stories» συναντά συγγραφείς, χορευτές, μουσικούς, DJs, εικαστικούς και ηθοποιούς οι οποίοι, με τις ιδέες και το έργο τους, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό της σύγχρονης τέχνης.

Ο Φοίβος Οικονομίδης εξηγεί πώς με πυξίδα του τον «Βορρά» κατάφερε στα 25 του χρόνια να κερδίσει το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Ο Βασίλης Μαγουλιώτης δικαιολογεί μέχρι κεραίας το γεγονός ότι θεωρείται ο πιο δυνατός «Παίχτης» του νέου ελληνικού θεάτρου.

Ο εικαστικός Πάνος Προφήτης θυμάται πόσο χρήσιμη ήταν η τέχνη του όταν αποφάσισε να αποκαταστήσει τη σπασμένη μύτη ενός αγάλματος στο δημόσιο χώρο.

Ο τραγουδοποιός D3lta απαντά στο «MEGA Stories» πώς είναι να σε περιγράφουν ως τον Έλληνα επίγονο του David Bowie.

Ο μαέστρος Jose Angel, που μεγάλωσε ως παιδί θαύμα στη Βενεζουέλα, άφησε την πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει παιδιά λιγότερο τυχερά από τον ίδιο.

Η DJ Ναυσικά Μαυρομούστακου κάνει τα πιο ετερόκλητα μιξαρίσματα για να παρασύρει τον κόσμο στον χορό.

Η ποιήτρια Παυλίνα Μάρβιν επιμένει στο «MEGA Stories» πως η ποίηση μπορεί να σώσει τον κόσμο – ή τουλάχιστον να τον κάνει λίγο καλύτερο.

Ο χορευτής Πέτρος Νικολίδης μάς μυεί στην παρεξηγημένη κουλτούρα του δρόμου και του hip hop.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αργύρης Αγγέλου: «Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και έπαθα κρίση πανικού»

HerNews ka

Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Της έχω εξηγήσει ότι τις προσωπικές μας στιγμές θέλω να τις κρατάμε πιο πολύ για εμάς»

HerNews ka

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Tο τεράστιο ποσό που της έδιναν για το Survivor All Star – Ο λόγος που αρνήθηκε

Her News