HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Η διάθεσή μου είναι να σταματήσω το καθημερινό του χρόνου»

Νίκος Μουτσίνας

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην πρεμιέρα «Η Τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς. Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στα σχέδιά του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Εάν είχα κάτι να ανακοινώσω δεν θα το έλεγα από μία καθημερινή εκπομπή; Τηλεοπτικά την καλύπτω τώρα την ανάγκη μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Η διάθεσή μου είναι να σταματήσω το καθημερινό του χρόνου».

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε τις συμβουλές που έχει δώσει στην Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με τη μητρότητα: «Της έχω πει να είναι ήρεμη και να το απολαύσει».

Νίκος Μουτσινάς

Η Μάρα Μεϊμαρίδη βρίσκεται σε συνομιλίες με κανάλια για τις «Μάγισσες της Σμύρνης», ενώ ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο φετινό My Style Rocks.

«Εάν γίνουν και φίλοι με τα νούμερα τηλεθέασης στο «My Style Rocks» θα είναι ακόμα καλύτερα. Οι κριτές του εάν γίνουν πρώτα κριτές του εαυτού τους θα είναι ακόμα καλύτεροι», δήλωσε.

Για την Δέσποινα Μοιραράκη η εκπομπή της λειτούργησε σαν βάλσαμο, καθώς ήρθε τον τελευταίο μήνα της ζωής του συζύγου της.

Μαίρη Χρονοπούλου

«Από την σκηνή του θεάτρου μου έρχεται… βαρεμάρα», δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν θα ανέβαινα τώρα στην σκηνή του θεάτρου. Μου έχουν κάνει πρόταση για μιούζικαλ», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς για να δει την τρελή φίλη του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυρία Βογιατζάκη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες συναδελφισσες της;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κόνι Μεταξά: «Δεν είναι δικό μου θέμα ότι ο σύζυγός μου ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 20»

HerNews ka

Μανούσος Μανουσάκης για Παναγιώτα Βλαντή: «Δε με ενδιαφέρει τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη, ας κοιτάξει τα δικά της»

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: “Eσύ δεν έχεις θέσει όρια κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί”

HerNewskl