HerNews.gr
Μόδα

Emily Rataijowski: Υποδύεται τη νύφη για τη νέα καμπάνια του οίκου Versace

Emily Ratajkowski:

Η Emily Ratajkowski μπορεί να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα αλλά έδειξε μια εντυπωσιακή νυφική εμφάνιση καθώς μοιράστηκε μερικές σέξι εικόνες της να ποζάρει στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια Versace στο Instagram.

Η 31χρονη Emily Ratajkowski φορούσε ένα διάφανο μωβ πέπλο μαζί με μια αστραφτερή τιάρα στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ καθόταν σε μια βασιλική καρέκλα, φορώντας ένα μωβ φόρεμα σε στυλ εσωρούχων.

Το φόρεμα είχε σταυρωτά λουράκια στο μπούστο και φλοράλ απλικέ λεπτομέρειες  -που κάλυπταν σχεδόν το κάτω μέρος του στήθους της, μαζί με ένα αρκετά ανοιχτό μπούστο και τσαλακωμένη βολάν λεπτομέρεια στο στρίφωμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Ratajkowski πρόσθεσε μωβ δαντελένια γάντια χωρίς δάχτυλα και μωβ γόβες με λουράκια  κρατώντας φυσικά μια τσάντα Versace.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, πετάει δραματικά το πέπλο στον αέρα ενώ ποζάρει σε έναν δρόμο της πόλης, ενώ σε ένα βίντεο, η  Ratajkowski είναι απλωμένη στη βιτρίνα ενός καταστήματος καθώς ένας άντρας την κρυφοκοιτάει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Άλλα πλάνα αποκαλύπτουν την πρόσφατα διαζευγμένη μαμά, η οποία εθεάθη με τον Eric André και τον κληρονόμο της Seagram, Eli Bronfman ,να βαδίζει με το νυφικό της προς την κάμερα καθώς μοντέλα ντυμένα στα μαύρα περπατούν γύρω της.

Η Donatella Versace, η οποία πρόσφατα παρουσιάστηκε ως καλεσμένη στο podcast της Emily Ratajkowski “High Low with EmRata” – σίγουρα ενέκρινε τη δημοσίευση, σχολιάζοντας “ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!” μαζί με μωβ καρδιά και emoji πυροτεχνημάτων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stripper heels: Κάνουν θραύση στο Hollywood χάρη σε αστέρια όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μέγκαν Φοξ

HerNews ka

White Lotus: Θα πρωταγονιστήσει στην καμπάνια του “Skims” της Kim Kardashian για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNews ka

Longchamp: University Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

HerNews ka