HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Πάρτυ έκπληξη: Οι καλύτερες ιδέες για τα γενέθλια του συντρόφου σας

Ένα πάρτυ έκπληξη για να είναι πετυχημένη πρέπει να είναι εντυπωσιακή και σίγουρα να… εκπλήξει τον αγαπημένο σας! Να είναι κάτι που δεν θα περιμένει, άρα όλα πρέπει να γίνουν μεθοδικά και με σωστή οργάνωση!

Συλλέξαμε τις καλύτερες ιδέες για πάρτυ έκπληξη απλά, εύκολα και οικονομικά, αλλά ξεκινώντας, πρέπει εσείς να σκεφτείτε τι είναι αυτό που του αρέσει και θα τον κάνει χαρούμενο.

Αν το πάρτυ είναι μόνο για τους δυο σας, τότε οργανώστε το όσο πιο αισθησιακό μπορείτε, με χαμηλό φωτισμό, κεριά και ωραία μουσική. Φορέστε όμορφα ρούχα και περάστε μαζί μία υπέροχη βραδιά στο σπίτι.

Αν όμως θέλετε να καλέσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τότε θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά!

Δώστε σημασία:

  • Στους καλεσμένους
  • Στην τοποθεσία
  • Στην διακόσμηση
  • Στη μουσική
  • Στο φαγητό
  • Στο ποτό
  • Και φυσικά στην τούρτα

Φροντίστε να υπάρχουν μερικά διασκεδαστικά διακοσμητικά στοιχεία, όπως καπελάκια party που μπορούν να φορέσουν οι καλεσμένοι σας.

Ένα πρωινό πάρτυ έκπληξη!

Η συγκεκριμένη ιδέα είναι απλά μοναδική. Ειδικά εάν μένετε μαζί, τότε τα πράγματα είναι εύκολα.

Διακοσμήστε ένα σημείο του σπιτιού με κορδέλες, μπαλόνια και κομφετί. Μπορείτε να κάνετε τη διακόσμηση τη νύχτα, αφού βεβαιωθείτε πρώτα ότι τον έχει πάρει ο ύπνος.
Το επόμενο πρωί, φροντίστε να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα απ’ ότι εκείνος. Ξυπνήστε τον και πηγαίνετε τον στο σημείο του πάρτυ. Εκεί θα βρεί μια τούρτα για τα γενέθλια του και τους φίλους του να του εύχονται «Χρόνια πολλά»!

 

Πάρτυ με… αταξίες

Ήρθε η ώρα να σας δει όπως δεν σας έχει δει ποτέ έως τώρα.Η ιδέα είναι απλή και δοκιμασμένη, ένα πάρτυ έκπληξη στον σύντροφο σας μπορεί να απογειωθεί με τη δική σας φαντασία.
Σε αυτό το πάρτυ
μπορείτε να γίνετε λίγο πιο… άτακτη και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει. Κάντε την όλη κατάσταση πιο πικάντικη με παιχνίδια αποπλάνησης, ντυθείτε με έναν τρόπο που δεν σας έχει ξαναδεί ή γεμίστε τη μπανιέρα και κάνετε ένα ρομαντικό μπάνιο μαζί υπο το φως των κεριών. Το σίγουρο είναι πως θα περάσετε μία παθιασμένη και ερωτική ημέρα γενεθλίων με τον σύντροφο σας.

Πάρτυ έκπληξη το βράδυ!

Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να οργανώσετε ένα πάρτυ έκπληξη στο σπίτι ή σε κάποιο βραδινό μαγαζί. Καλέστε τους φίλους και τους συγγενείς του, να είναι εκεί νωρίτερα. Θα ενθουσιαστεί μόλις δει όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα να τον περιμένουν για να γιορτάσετε όλοι μαζί.

Μια ρομαντική «γενέθλια» βόλτα

Αν δεν προλάβατε λόγω υποχρεώσεων να ετοιμάσετε κάτι για τον αγαπημένο σας, μην αγχώνεστε! Πάρτε τον αγαπημένο σας και κάντε μια βόλτα χέρι – χέρι στην πιο κοντινή παραλία ή σε ένα μέρος που αγαπάτε. Έχετε στο αυτοκίνητο ένα μπουκάλι κρασί και μια μικρή τούρτα. Κάντε του εκεί την έκπληξη με ένα ωραίο δώρο και ένα μεγάλο φιλί! Ακόμα καλύτερα, βρείτε τον χρόνο και πάτε έναν περίπατο τα μεσάνυχτα. Με τον τρόπο αυτό θα είστε το πρώτο άτομο που θα του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Τρομάξτε τον…

Την προηγούμενη απο την ημέρα των γενεθλίων του, στείλτε του ένα μήνυμα και γράψτε πως δεν βλέπετε μέλλον στη σχέση σας…Σίγουρα θα εκπλαγεί από το συγκεκριμένο μήνυμα. Μην ανησυχείτε όμως, όλα γίνονται για καλό!
Στις 12:01
χτυπήστε το κουδούνι του του με μία και εντυπωσιακή τούρτα και κάντε του την έκπληξη που τόσο πολύ θα ήθελε να δει μπροστά του. Έσείς είστε το δώρο του!

Ρομαντικό δείπνο, φτιαγμένο απο τα χεράκια σας

Ετοιμάστε ένα όμορφο δείπνο με ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Έστω και αν δεν είστε ειδική στο μαγείρεμα, η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει, και σίγουρα ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει. Διακοσμήστε το τραπέζι με αρωματικά κεριά και απολαύστε την βραδιά χορεύοντας.

Να τον χαίρεστε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Ρόμπερτς: Οι καλύτεροι κινηματογραφικοί ρόλοι της

Her News

Phoebe Dynevor: Αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά σχέδια της 3ης σεζόν του «Bridgerton»- Θα την δούμε στις οθόνες μας;

HerNews ka

Αιμιλία Υψηλάντη: Αν υπήρχε το MeToo το 60′, μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί

Her News