HerNews.gr
Διεθνή

Χάρι Στάιλς: Πήγε για … καφεδάκι με την “πρώην” του από το γυμνάσιο

Ο Χάρι Στάιλς και η Έλις Καλκούτ έχουν πολλή ιστορία .

Δυο μήνες από το χωρισμό του με την Ολίβια Γουάιλντ, ο Χάρι Στάιλς “πιάστηκε” από τους παπαράτσι να κάνει βόλτα με την φημολογούμενη πρώην κοπέλα του από το γυμνάσιο, Έλις Καλκούτ πίνοντας καφέ στο χέρι.

Ο Χάρι φόρεσε για την έξοδο ένα μαύρο σακάκι North Face με μαύρο κολάν Nike και ένα ζευγάρι sneakers.

Ολοκλήρωσε το look με ένα claw clip στα μαλλιά του, ένα tote bag από τη σειρά ομορφιάς του, Pleasing, και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

Η Έλις φορούσε ένα μαύρο μακρύ παλτό και ένα έντονο λαχανί φωσφοριζέ σκουφάκι και κρατούσε ένα σάντουιτς.

Ο Χάρι Στάιλς και η Έλις Καλκούτ  φέρονται να έβγαιναν ραντεβού στις αρχές της δεκαετίας του 2010 μετά τη σύντομη περιπέτεια του με την Taylor Swift .

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στη Γλασκώβη της Σκωτίας, σε ραντεβού στον κινηματογράφο το 2012, αλλά η Καλκούτ υποστήριξε ότι ήταν απλώς φίλοι.

«Ουάου, εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο γρήγοροι στο να φτιάχνετε φήμες», έγραψε εκείνη την εποχή στα social media, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Είμαστε μόνο καλοί φίλοι και είμαστε από το γυμνάσιο. Έχω έναν υπέροχο φίλο που λέγεται Φιλ, ώστε να σταματήσετε να διαδίδετε φήμες για εμένα και τον Χάρι που βγαίνουμε ο ένας με τον άλλον γιατί δεν είμαστε ζευγάρι!»

Φαίνεται ότι το ζευγάρι εξακολουθούν να είναι απλώς φίλοι καθώς η Έλις την οποία ο Στάιλς ακολουθεί στο Instagram, υπαινίχθηκε ότι αρραβωνιάστηκε σε μια ανάρτηση της τον Μάρτιο του 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρελά ερωτευμένη η Τέιλορ Σουίφτ: Εθεάθη να φιλιέται με τον Μάθιου Χίλι

Her News

Αυστρία: Σούπερ μάρκετ έκλεισε εξαιτίας επικίνδυνης αράχνης – Το τσίμπημά της προκαλεί… επώδυνη στύση

Her News

Ατύχημα για τη Madonna: Την έριξε από την καρέκλα ο χορευτής της (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka