HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου»

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο σκληρός και πληγωμένος δήμαρχος του Αγρινίου, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» και την Όλγα Λαφαζάνη για τη σειρά, το ρόλο του, τα παιδιά του, τα ταξίδια του.  

«Δε θα σας πω αν ο Χρήστος έχει κάνει δολοφονία. Ο Χρήστος είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Απλά είναι προδομένος, πληγωμένος.

Πολλές φορές μέσα από αυτή την κατάσταση που έχει βιώσει, μπορεί να μην κάνει το σωστό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή: «αυτή με τον Βασίλη Μπισμπίκη που τον δέρνω. Εκτός του ότι ήταν δύσκολη υποκριτικά για μένα σε σχέση με την ψυχολογία του χαρακτήρα, σε σχέση με αυτά που του έλεγα και όλο αυτό, το να χτιστεί μια σκηνή μάχης.

Έχει γενικά δυσκολίες το σίριαλ αυτό. Γιατί ο χαρακτήρας μου κρύβει πράγματα και κρύβει μια πολύ μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολο να την κουβαλήσεις γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια την άλλη, οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική είναι πολύ δύσκολο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για την αποχή του από την τηλεόραση για 10-11 χρόνια, λέγοντας ότι ήταν καθαρά επιλογή του και ήταν πολύ ευτυχισμένος με ό,τι έκανε στο θέατρο.   

«Έχω κάνει πολλά ωραία ταξίδια, το καλύτερο ήταν στη Γουατεμάλα. Θυμάμαι να περπατάμε σε ένα βουνό πολύ απομακρυσμένο και κάποια στιγμή σκάνε δύο πιτσιρίκια με την παραδοσιακή τους στολή κι επειδή δεν βλέπουν συχνά ξένο κόσμο, ντράπηκαν κι έφυγαν, χάθηκαν μέσα στη ζούγκλα.

Έχω κινδυνεύσει σε ταξίδι, και με φίδι έχω έρθει πολύ κοντά, και έχω αρρωστήσει κι έχω περάσει 3-4 μέρες στο κρεβάτι, έπαθα κάτι από φαγητό.

Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου, έχω φάει διάφορα… Ήταν νοστιμότατα όλα», λέει γελώντας ο Γιάννης Στάνκογλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα: «Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα»

Her News b

Βίκυ Καγιά: Τι ισχύει τελικά για τα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Ηλία Κρασσά;

HerNews ka

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο θα κινηθεί νομικά

HerNews ka