HerNews.gr
Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Πήρε 25 κιλά γράφοντας τα απομνημονεύματα της «My puffy suit of armor»

Η Πάμελα Άντερσον ισχυρίζεται ότι δεν δούλεψε με συνεργάτη ή “συγγραφέα φαντασμάτων” στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, κάτι που την έκανε να πάρει «περίπου 25 κιλά».

Η βόμβα του «Baywatch», Πάμελα Άντερσον, εξήγησε την Τετάρτη στο «The Howard Stern Show» ότι δεν ήταν μόνο μια «μαζική μάχη» για να πείσει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι μπορούσε να γράψει το «Love, Pamela» χωρίς καμία βοήθεια, αλλά η διαδικασία της συγγραφής χρειάστηκε μερικά πράγματα.

«Ήταν τρελό, αλλά είχα μια φυσική αντίδραση στο να αφηγηθώ την ιστορία μου», είπε η Άντερσον στο σοκ, εξηγώντας ότι έχασε το βάρος της μόλις τελείωσε το γράψιμο.

 «Ήταν σχεδόν σαν να κρέμομαι από κάτι — Ήταν μια προστατευτική… η φουσκωμένη πανοπλία μου. Δεν ξέρω τι ήταν — νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος προστασίας».

Η Πάμελα είπε επίσης ότι αναρωτιόταν αν το σώμα της άλλαζε επειδή «μόλις γερνούσε» και η μαμά της τη ρώτησε ακόμη και γιατί δεν έδειξε ποτέ πια την εμβληματική της σιλουέτα.

«Ήμουν ένα χάος εκείνη την εποχή, οπότε μου άρεσε κάπως που “ξεφλούδιζα” τα πάντα: Χωρίς μακιγιάζ, τίποτα τέτοιο, και σκέφτηκα: «Ξέρεις τι; Αν σου αρέσω έτσι – αν σου αρέσω στα χειρότερα μου, ίσως σου αρέσω» , σκέφτηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του Stern, η Άντερσον ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε για τη βραβευμένη με Emmy σειρά Hulu “Pam & Tommy” μέχρι που είχε ήδη κοινοποιηθεί στο κοινό.

Η Άντερσον και ο ρόκερ Τόμι Λι, 60 ετών, παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 1995, μετά από μόλις  τέσσερις μέρες ραντεβού . Χώρισαν τρία χρόνια αργότερα και έχουν τους γιους Μπράντον, 26, και Ντίλαν, 25 ετών.

Μια πηγή κοντά στην Άντερσον είπε στο Entertainment Weekly λίγο μετά την πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2022 ότι δεν θα παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά. Το πρόγραμμα εξιστορεί το έπος της περιβόητης σεξουαλικής ταινίας του πρώην ζευγαριού, η οποία είχε κλαπεί το 1995 και αργότερα κυκλοφόρησε.

Η Άντερσον ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν είδε ποτέ το βίντεο στο σπίτι

«Θυμάμαι ότι είδα αυτό το «Pam & Tommy» στο Hulu, ή κάποια διαφήμιση για αυτό, και σκέφτηκα, «Τι στο διάολο είναι αυτό;».

«Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, κανείς δεν με ρώτησε. Είμαι ακόμα ζωντανή!» αναφώνησε εκείνη.

Η Στερν ρώτησε την Πάμελα Άντερσον εάν επικοινώνησε ποτέ με έναν «πολύ λογικό» Σεθ Ρόγκεν , ο οποίος ήταν σταρ και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, ή οποιονδήποτε άλλο παραγωγό για να εκφράσει την απογοήτευσή της. Παραδέχτηκε ότι δεν το έκανε ποτέ. 

«Δεν νομίζω ότι πραγματικά απεικόνισαν τον Tommy ή εμένα θετικά. Δεν ξέρω, άκουσα μόνο ότι ήταν μια πολύ ρηχή αναπαράσταση μας, εκείνης της εποχής» πρόσθεσε.

Το δικό της ντοκιμαντέρ του Netflix, “Pamela, a Love Story”,  θα μεταδοθεί στις 31 Ιανουαρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

HerNews ka

Ο εφιάλτης του μπλακ – άουτ πάνω από τη Βρετανία: Αποθηκεύουν από ισοθερμικά εσώρουχα μέχρι… κεριά

Her News

Vogue: Μια γυναίκα 106 χρονών έγινε το γηραιότερο μοντέλο εξωφύλλου του περιοδικού!

HerNews ka