HerNews.gr
Social News

Ζεράρ Πικέ: Επισημοποιεί τη σχέση του με την Κλάρα Κία με μία φωτογραφία

Την ώρα που η Σακίρα, ακούγεται σε όλο τον πλανήτη με το νέο της τραγούδι με το οποίο ξεμπροστιάζει τον Ζεράρ Πικέ και τη νέα του σχέση, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να δώσει νέα απάντηση.

Ειδικότερα, ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να κάνει τη σχέση του “instagram official”, καθώς ανέβασε φωτογραφία με την αγαπημένη του Κλάρα Κία Μαρτί – μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Σακίρα τους αναφέρει στο νέο της τραγούδι.

Το τραγούδι έχει γίνει viral στα social media με γυναίκες να το αναδεικνύουν σε… ύμνο όσων έχουν πέσει θύματα απιστίας και πολλούς νέους να το χορεύουν μανιωδώς στο TikTok.

Ο Ζεράρ Πικέ ωστόσο δείχνει ότι δεν πτοείται από τίποτε και είναι φουλ ερωτευμένος. Γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να «επισημοποιήσει» τη σχέση του στα social media ανεβάζοντας τη φωτογραφία με την Κλάρα. Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν είχε ασχοληθεί δημοσίως με τη νέα του σχέση με κανέναν τρόπο.

Η Κλάρα Κία Μάρτι είναι η γυναίκα με την οποία φέρεται να απάτησε τη Σακίρα και τώρα ο Πικέ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του μια σέλφι μαζί της στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique)

Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή με πολλούς να τάσσονται υπέρ της Σακίρα

«Μόνο στους άπιστους αρέσει αυτή η φωτογραφία», γράφει κάποιος στο σχόλιό του.

«Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι προσωρινή καψούρα», γράφει ένας άλλος.

«Διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι η Σακίρα εκπλήρωσε το όνειρο του Μπολιβάρ: να στρέψει ολόκληρη τη Λατινική Αμερική εναντίον της Ισπανίας», σχολιάζει ένας follower.

«Άλλαξες μια Μερσεντές με ένα Kia», γράφει κάποιος άλλος, παραπέμποντας στους στίχους του νέου τραγουδιού της Σακίρα.

Καμία αντίδραση από την Σακίρα

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εξακολουθεί να απολαμβάνει την επιτυχία της από το «BZRP Music Sessions #53» που έκανε το τραγούδι Νο 1 όλων των εποχών στην πλατφόρμα Spotify.

Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσα χρήματα έχουν μπει στον λογαριασμό της αλλά σίγουρα μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζεράρ Πικέ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σηκώσει το κεφάλι και να συνεχίσει να δέχεται όλο το τρολάρισμα μετά από αυτό το σκάνδαλο. Η εμφάνιση της Κλάρα Κία στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια νίκη για εκείνη, γιατί χρειαζόταν αυτή την επιβεβαίωση από τον Πικέ.

Ίσως η Shakira να μην απαντήσει σε αυτή την επιβεβαίωση της σχέσης τους, αλλά ίσως το κάνει μέσα από ένα άλλο τραγούδι. Σύμφωνα με πληροφορίες η Σακίρα σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου single αργότερα μέσα στο 2023.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι θα αφορά αυτό το τραγούδι, αλλά κρίνοντας από τα τρία τελευταία της, πιθανότατα θα αφορά τον Πικέ και την αγαπημένη του. Προς το παρόν, το μόνο που μπορεί να κάνει η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει τα λάφυρα του πολέμου της με τον Πικέ και να εξαργυρώνει τα κέρδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει επίσης να ζει τη ζωή του με τη νέα του κοπέλα όσο πιο φυσιολογικά μπορεί να το κάνει.

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio – Μια Ferrari με ένα Twingo»

Η τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται ότι ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, εξαπολύει λίγα ακόμα βέλη απευθυνόμενη στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα: «Πολύ γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».

Η Σακίρα κάνει έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα Κία με τους στίχους:

«Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται», καθώς το Claramente, όπως λέει στα ισπανικά, παραπέμπει στο Clara, το όνομα της νέας συντρόφου του Πικέ.

Από το κομμάτι που δεν έχει αργήσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν λείπει ο σχολιασμός και για τη φορολογική απάτη ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανία:

«Μου άφησες την πεθερά για γειτόνισσα. Με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος με την εφορία. Νόμιζες ότι με πλήγωσες και γύρισα πίσω πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες τιμολογούν».

Ένα άλλο σημείο του τραγουδιού σημειώνει:

«Από την αγάπη στο μίσος, η διαφορά είναι μόνο ένα βήμα» πριν προσθέσει: «Χωρίς παρεξήγηση μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Τέλος και με βάση όλα όσα έχουν διαρρεύσει, η διεθνούς φήμης Κολομβιανή σταρ τονίζει:

«Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, γι’ αυτό και είσαι με κάποια σαν εσένα» πριν συνεχίσει: «Δεν πρόκειται να επιστρέψω σε σένα, ακόμα και αν κλαις ή παρακαλάς».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Δείτε που τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικής φακός

HerNews ka

Η Ζωή Δημητράκου έγινε μανούλα – Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Her News

Madonna: Γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της με μια selfie

HerNews ka