HerNews.gr
Social News

Αν Χάθαγουεϊ: Η ανανέωση που συζητήθηκε – Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της;

Διαφορετική απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκε η σταρ του Χόλιγουντ Αν Χάθαγουεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς και την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστε να αποδίδουν το ανανεωμένο look της σε αισθητικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τη New York Post, ωστόσο, αυτό το «ολόφρεσκο» look μπορεί να μην οφείλεται απλώς στον… καθαρό αέρα της Γιούτα και τα εύγευστα κρουασάν της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αν Χάθαγουεϊ: Είναι το baby botox το μυστικό της αλλαγής της;

Η 40χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και λαμπερή στο κόκκινο χαλί του Σάντανς και την επίδειξη μόδας του Valentino, και πολλοί ήταν οι σχολιαστές στα social media που έσπευσαν να αποδώσουν την αλλαγή στην εμφάνισή της σε αισθητικές επεμβάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

«Το δέρμα της δείχνει πολύ λαμπερό και όμορφο» σχολιάζει στη νεοϋορκέζικη εφημερίδα ο έμπειρος δερματολόγος Δρ. Τζέιμι Γκλικ, επισημαίνοντας ότι οι κάθετες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια της βραβευμένης με Όσκαρ σταρ είναι μεν πιο αχνές, αλλά ακόμα ορατές. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει πιθανώς ότι η Χάθαγουεϊ υποβλήθηκε σε «baby botox», μια διαδικασία που απαλύνει τις γραμμές του προσώπου χωρίς να τις σβήνει τελείως.

«Το αποτέλεσμα αυτής της επέμβασης είναι αρκετά φυσικό. To χρώμα της επιδερμίδας της είναι πιο φωτεινό, και εικάζω ότι μπορεί να οφείλεται σε μια ήπια θεραπεία επανεπιθηλιοποίησης, όπως το fraxel laser», προσθέτει ο ειδικός, εξηγώντας ότι αυτού του είδους οι διαδικασίες βελτιώνουν την υφή, το χρώμα και τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: Η αντίδρασή της σε “φίλτρο” θαυμάστριας έγινε viral – “Τι έκανες στο πρόσωπό μου;”

Her News

Τραγωδία στα Τέμπη: «Σκάστε, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες» – Το μήνυμα της θείας του φοιτητή που σώθηκε

Her News

Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο!

HerNewskl