HerNews.gr
Μόδα

Doja Cat: Κράτησε τσαντάκι τεκίλα από κρύσταλο αξίας 20 χιλιάδων δολαρίων!

Η Doja Cat παρακολούθησε την επίδειξη μόδας Valentino Haute Couture κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι την Τετάρτη, ντυμένη με μια μακριά μαύρη καμπαρντίνα πάνω από μια μίνι φούστα, σουτιέν και καλσόν Calzedonia, μαζί με μια περούκα με αφέλιες τύπου Bettie Page.

Αυτή τη φορά η Doja Cat  πήγε τη gothic εμφάνιση σε next level, με την επιλογή του αξεσουάρ της: ένα αστραφτερό “τσαντάκι” σε σχήμα χεριού με γάντι με πελώρια νύχια τα οποία κρατούν ολόκληρο το μπουκάλι τεκίλα Patrón El Alto αξίας 179 δολαρίων.

Σχεδιασμένο από τον Chris Habana, το σουρεαλιστικό τσαντάκι καλυμμένο με κρύσταλλο — αξίας 20.000 δολαρίων — εκτυπώθηκε σε 3D για να ταιριάζει με τις μετρήσεις του χεριού της Doja και να μπορεί να μεταφερθεί είτε ως τσαντάκι είτε ως γάντι.

«Το κορίτσι μου λατρεύει το κοκτέιλ τεκίλα, οπότε φέρνοντας την ιδέα αυτού του επιπέδου ραπτικής φιάλης Patrón El Alto στο Παρίσι, αλλά κάνοντάς το ένα αξεσουάρ που δεν φεύγει από το πλευρό της… έφτασα στον Chris Habana» δήλωσε ο σχεδιαστής της τσάντας.

Συνέχισε, «Του είπα ότι ήθελα κάτι που να μοιάζει σαν να ήταν εκτός πασαρέλας του Παρισιού για τη ραπτική, αλλά ήθελα να έχει λίγο σουρεαλιστική ατμόσφαιρα».

Πράγματι, η 27χρονη Doja έχει τάση προς τον σουρεαλισμό με τις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Πρώτα, κάθισε στην πρώτη σειρά στο Schiaparelli πλήρως καλυμμένη με περισσότερους από 30.000 κόκκινους κρυστάλλους Swarovski . Όταν οι θαυμαστές της την επέκριναν ότι δεν έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες στα βλέφαρά της που ήταν στολισμένα με πολύτιμους λίθους, εκείνη ανταπέδωσε φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες ως φρύδια και μουστάκιστο σόου των Viktor & Rolf.

Doja Cat: Κάλυψε το πρόσωπό της με ψεύτικες βλεφαρίδες για την Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Elizabeth Debicki: Φόρεσε το απόλυτο revenge dress στην πρεμιέρα της 6η σεζόν του Crown

HerNewskl

Παγκόσμιο Κύπελο: Πάνω από 150 σχεδιαστές θα συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας πριν από τον τελικό

HerNews ka

Τα χρώματα που θα φορέσουμε το φθινόπωρο του 2023

Her News