HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν την Εύη Βατίδου οι τηλεοπτικές κάμερες. Το πρώην μοντέλο ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τους δημοσιογράφους, για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, την οποία –όπως δήλωσε- δεν την συμπαθεί καθόλου.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Ο καθένας ό,τι θέλει ας κάνει. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν συμπαθούσε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» είπε η Εύη Βατίδου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Του έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου, τι δουλειά έχω εγώ; Δεν με ρωτάει τέτοια πράγματα εμένα» κατέληξε η Εύη Βατίδου.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Super Κατερίνα, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων διακεκριμένη, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω».

Εύη Βατίδου: «Οι άνδρες μου έχουν προσφέρει μόνο απογοήτευση»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: “Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή”

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά

Her News

Μαρία Κορινθίου: «Ο τίτλος μου είναι “ηθοποιός”, όμως έχω σπουδάσει παρουσιάστρια στη Βοστώνη»

Her News