HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Καρολίνα Καλύβα σπάει τη σιωπή της: Όσα είπε για τον Μπο, τον Μάριο Πρίαμο και τη σχέση μεταξύ τους

Η Καρολίνα Καλύβα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το “All Stars Survivor” στο “Πρωινό μας” και στον Χρήστο Λυσσέα και έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και για το τι συμβαίνει με τον Μπο.

«Τον Μάριο τον γνώρισα στα γραφεία της Acun Medya, δεν τον γνώριζα. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά.  Έτσι συνέβη και με τον Μάριο.

Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω»  δήλωσε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα για τον Μάριο Πρίαμο και τα τρυφερά ενσταντανέ τους.

«Οι συναντήσεις μας δεν ήταν τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε που πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ σε αυτό. Αναφέρθηκα στο ότι η «αγάπη δεν έχει όρια», γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν τη ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής» συνέχισε.

Στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα δήλωσε ότι εκείνη και ο Μάριος είχαν καταλάβει ότι η κάμερα τους καταγράφει την ώρα που βρίσκονταν απομονωμένοι σε τρυφερό τετ α τετ.

«Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”».

Τι δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα για την Ελευθερία Ελευθερίου:

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται.

Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου».

Και συνέχισε: «Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο».

Η απάντηση της Καρολίνας αναφορικά με το “στημένο” ειδύλλιο

«Στημένο; (γέλια) Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα.

Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας».
Τι δήλωσε για τον Μπο:

«Με τον Μπο ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social media, ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο γιατί δεν το κρατούσαμε κρυφό. Ο Μπο είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας, ήταν κάτι που είχα δεχτεί κι εγώ η ίδια από την αρχή» ανέφερε αρχικά η Καρολίνα.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε τι θα έκανε αν συνέχιζε την πορεία της στο παιχνίδι και ξαφνικά έμπαινε ο Μπο και εκείνη απάντησε:

«Θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε να γίνουν έτσι» είπε  η Καρολίνα Καλύβα.

«Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο.

Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο» .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

All Star Survivor: Αυτοί θα είναι οι νέοι παίκτες- Το ιδιαίτερο trailer

HerNews ka

Σοφία Βόσσου: «Δεν είναι εύκολη η σχέση της κόρης μου, γιατί δεν βλέπονται και πονάνε οι ψυχούλες τους»

HerNews ka

Νόνη Δούνια: «Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό, ήμουν χορτασμένη λόγω δουλειάς»

HerNews ka