HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καρολίνα Καλύβα για Μάριο Πρίαμο: «Kάποια πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις»

Το τηλεοπτικό ειδύλλιο ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor All Star προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στα social media τις τελευταίες ημέρες. Πιθανότατα αυτός ήταν και ο λόγος που η γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε, το βράδυ της Τετάρτης, από τον Άγιο Δομίνικο.

Καρολίνα Καλύβα: «Συνέβη σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν δείκτες επικοινωνίας, για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα»

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού μας όπου και μίλησε για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας με τον οποίο και βρέθηκε σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές που οδήγησαν και στην παρατήρηση του παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργου Λιανού. «Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα. Κάτι το οποίο δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο».

«Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω και να προχωρούσε, εάν θα προχωρούσε, αυτό που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι» σημειώνει χαρακτηριστικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και θα προβληθεί, ολόκληρη, το πρωινό της Παρασκευής.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Breakfast@Star: Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Star

Her News b

Κατερίνα Ζαρίφη: Έκανα σεξ στην εφορία, είχα νευρά με το πρόστιμο

Her News

Rita Ora: Εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνιση της στον Α’ ημιτελικό της Eurovision

HerNews ka