HerNews.gr
Μόδα

Miley Cyrus: Mετέτρεψε το gold dress στο revenge dress και μας θύμισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus είναι ξεκάθαρα στο επίκεντρο μέχρι τώρα για το 2023 και λόγω του νέο της single “Flowers” που το αφιέρωνει στον πρώην της και λόγω της εμφάνισης της.

Miley Cyrus

Η διάσημη και αγαπημένη μας τραγουδίστρια έκανε ακόμη και στο κομμάτι της μόδας της απόλυτη ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα  μεταμόρφωσε το μαύρο «revenge dress» στο πιο iconic χρυσό φόρεμα.

Η πριγκίπισσα Diana είναι αυτή που έκανε το black dress ως το total revenge dress όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο το καλοκαίρι του 1994 για να παραβρεθεί στην Serpentine Gallery, ενώ την ίδια στιγμή ο πρώην της πλέον πρίγκιπας Κάρολος έδινε μια εκ βαθέων συνέντευξη όπου παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με την Camilla Parker Bowles.

Αυτό το φόρεμα με λίγα λόγια θέλει να πει “κοίτα τι έχασες”. Η Miley Cyrus έκανε την απόλυτη iconic παράλλαγη, καθώς άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο revenge dressing με το ολόχρυσο φόρεμα της. Αυτό ήταν και το φόρεμα που πρωταγωνίστησε και τράβηξε όλα τα βλέμμα πάνω του στο νέο της τραγούδι “Flowers”.

Aυτό το κομμάτι ένα συμβολικό τραγούδι από πλευράς της Miley, η οποία είχε να πει κάποια πραγματάκια για τη σχέση και το διαζύγιο της με τον Liam Hemsworth. 

Αυτό το φόρεμα αποτελεί ένα vintage item από τη συλλογή του Yves Saint Laurent από το 1991-92 σε metallic, lamé, χρυσό ύφασμα με τη χαρακτηριστική κουκούλα του σχεδιαστή και sexy cut outs. Εξάλλου η Miley έχει δείξει ήδη την αγάπη της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley Cyrus: Αυτό είναι το τραγούδι- υπονοούμενο στον πρώην της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Lily Collins: Φόρεσε το πιο glam χειμερινό κουστούμι!

HerNewskl

Halle Berry: Η activewear συλλογή της, με όνομα Sweaty Betty!

Her News b

Louis Vuitton: Λανσάρει την πρώτη κολεξιόν για μωρά

HerNews ka