HerNews.gr
Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Ισχυρίζεται πως έπιασε τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο και ότι τον βοήθησε να..τελειώσει

Η Πάμελα Άντερσον φέρεται να είδε κάποτε τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο στο Playboy Mansion.

«Ο κύριος Νίκολσον είχε δύο όμορφες γυναίκες μαζί του», ισχυρίζεται η Άντερσον στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «Love, Pamela», σύμφωνα με ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε από το Variety.

Και συνεχίζει, «Όλοι χαχανίζανε και φιλιόντουσαν στον τοίχο, γλιστρώντας ο ένας πάνω στον άλλον».

Η Πάμελα Άντερσον. η οποία δεν αποκάλυψε πότε συνέβη το υποτιθέμενο γεγονός – θυμάται ότι προσπάθησε να μην κοιτάξει, αλλά ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό της.

«Πέρασα για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη, σκύβοντας πάνω από το νεροχύτη για να φτιάξω το lip gloss μου. Προσπαθώντας να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και είδα το μάτι του στην αντανάκλαση», γράφει η Άντερσον.

Λέει επίσης ότι συμμετείχε ελαφρώς και εκείνη στο εν λόγω τρίο. «Υποθέτω ότι αυτό τον οδήγησε στη “γραμμή του τερματισμού” γιατί έκανε έναν αστείο θόρυβο, χαμογέλασε και είπε, «Ευχαριστώ, αγαπητή μου», ισχυρίζεται.

Η Πάμελα Άντερσον έχει βγει στο εξώφυλλο του Playboy περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο και η καριέρα της με το περιοδικό διήρκεσε 22 χρόνια. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως εξώφυλλο για το τεύχος Οκτωβρίου 1989.

Τα απομνημονεύματα της δίνουν βάση επίσης στην τοξική σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι. Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Μπράντον και τον Ντίλαν, 25.

«Δεν είμαι θύμα και δεν είμαι η κοπέλα που βρίσκεται σε αγωνία», γράφει η Άντερσον. «Έχω κάνει τις επιλογές μου στη ζωή. Κάποιες προφανώς φτιάχτηκαν για μένα, αλλά πάντα μπορούσα να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και έχει δημιουργήσει ένα δυνατό άτομο και έναν ισχυρό γονέα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Σπέισι: Όλες οι νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στις καταγγελίες του οσκαρικού ηθοποιού

Her News b

Rebel Wilson: Ισχυρίζεται ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργιο με ναρκωτικά

HerNews ka

The Weeknd: Ανακυρήχθηκε ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης από τα ρεκόρ Γκίνες

HerNews ka