HerNews.gr
Διεθνή

«Μην τα παρατάτε ποτέ!» το μήνυμα του ρεπόρτερ, Μπέντζαμιν Χολ που έχασε μάτι και πόδι στην Ουκρανία

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο Μπέντζαμιν Χολ έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς τους τηλεθεατές και προέτρεψε όλους «να μην τα παρατήσουν ποτέ, να μην υποθέσουν ότι όλα έχουν τελειώσει».

«Έχω χάσει ένα πόδι, δεν έχω πέλμα στο άλλο πόδι, βλέπω από το ένα μάτι, έχω ένα λειτουργικό χέρι. Έχω παντού εγκαύματα και νιώθω πιο δυνατός και πιο σίγουρος από ποτέ» δήλωσε ο Χολ σε βιντεοκλήση από το Λονδίνο.


Ο ίδιος τόνισε ότι αυτή η εμπειρία τού έδωσε πολύτιμα μαθήματα ζωής. «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν φτάνεις στο πιο χαμηλό σημείο σου, όταν νιώθεις πολύ χάλια, να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι καλό στην άλλη πλευρά» πρόσθεσε.

«Αν δουλέψεις σκληρά, αν αφοσιωθείς στο να φτάσεις κάπου και δεν σταματήσεις να προσπαθείς να το πετύχεις, θα φτάσεις εκεί».

Στις 10 Μαρτίου 2022 ο Μπέντζαμιν Χολ που βρισκόταν στην Ουκρανία για να καλύψει δημοσιογραφικά την επίθεση των Ρώσων, τραυματίστηκε σοβαρά όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους δημοσιογράφους δέχθηκε πυρά από τις ρωσικές δυνάμεις στη Χορένκα. Ο φωτορεπόρτερ του Fox News Πιερ Ζακρζέβσκι, 55 ετών, και η Ουκρανή διορθώτρια και δημοσιογράφος Ολεξάντρα Κιβσίνοβα, 24 ετών, σκοτώθηκαν στην επίθεση, μάλιστα ο Χολ ήταν στενός φίλος με τον Ζακρζέβσκι και, όπως είπε, βοήθησε να σωθεί η ζωή του στις τελευταίες του στιγμές: Σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητό τους και τον ακολούθησε προτού μια τρίτη βόμβα χτυπήσει το όχημα.

«Ξαπλώσαμε οι δυο μας εκεί για περίπου 40 λεπτά και μιλούσαμε, μετά πέθανε» είπε ο Χολ.

Ευγνώμων όμως είναι και στις τρεις μικρές κόρες του, τις οποίες είδε σε όραμα όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο… Στην εμφάνιση που έκανε ο Χολ στην τηλεόραση συγκινήθηκε όταν διάβασε ένα απόσπασμα από τα επερχόμενα απομνημονεύματά του για την επίθεση και την ανάρρωσή του, περιγράφοντας τη στιγμή που άκουσε τις φωνές να τον παρακαλούν: «Μπαμπά, πρέπει να βγεις από το αυτοκίνητο».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Ρόμπερτς: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

HerNews ka

Rami Malek – Emma Corrin: Χέρι χέρι στο Παρίσι με απίθανο outfit

HerNews ka

Η μυθική περιουσία του βασιλιά Καρόλου Γ’ – Τα 315 ακίνητα και τα κοσμήματα αξίας 4 δις

Her News b