HerNews.gr
Παιδί

Ποιά διάσημα αστέρια του Hollywood έκαναν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι μελλοντικοί γονείς επιλέγουν την παρένθετη μητρότητα όταν κάνουν οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων γονιμότητας , του ιστορικού απώλειας εγκυμοσύνης, της σχέσης με το ίδιο φύλο ή απλώς της μη επιθυμίας να το κάνουν.

Για να σπάσουν τη σιωπή γύρω από την παρένθετη μητρότητα, όλο και περισσότερες διασημότητες μιλούν για την εμπειρία τους και την απόφασή τους να χρησιμοποιήσουν αυττό το δρόμο.

Πάρτε για παράδειγμα την Kim Kardashian, μετά από δύο εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου που επέλεξε μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το τρίτο και το τέταρτο παιδί της. Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός και μοντέλο Amber Heard επέλεξε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για να ξεκινήσει τη μητρότητα ως μονογονέας.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι παρένθετης μητρότητας – η κύηση και η παραδοσιακή. Τα υποκατάστατα κύησης δεν σχετίζονται βιολογικά με το παιδί που κυοφορούν και συνήθως συλλαμβάνονται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (όπου ένα έμβρυο δημιουργείται χρησιμοποιώντας έναν δότη ωαρίου ή από τη μητέρα που προορίζεται για το παιδί και μεταφέρεται στη μήτρα του). 

Μια παραδοσιακή παρένθετη, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί τα δικά της ωάρια και επομένως σχετίζεται βιολογικά με το παιδί.

Έχοντας αυτό κατά νου, ρίξαμε μια ματιά σε όλες τις διασημότητες που καλωσόρισαν παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας και τι είχαν να πουν για την εμπειρία.
Paris Hilton και Carter Reum

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Μέσω του Instagram στις 25 Ιανουαρίου, η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι έγινε μαμά για πρώτη φορά. «You are already loved beyond words», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έδειχνε ένα μικροσκοπικό χέρι να κρατά τον αντίχειρά της.  

Rebel Wilson

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Rebel Wilson ανακοίνωσε στο Instagram στις 7 Νοεμβρίου τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, το οποίο υποδέχτηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

«Πέρα από την υπερηφάνεια που ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, της Royce Lillian, που γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσω παρένθετης μητέρας», είπε η ηθοποιός στους θαυμαστές της. «Δεν μπορώ καν να περιγράψω την αγάπη που έχω για εκείνη, είναι ένα όμορφο θαύμα!»

Nick Jonas και Priyanka Chopra

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Ο μουσικός Nick Jonas και η ηθοποιός Priyanka Chopra επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 21 Ιανουαρίου για να μοιραστούν τα συναρπαστικά νέα ότι υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί από παρένθετη μητέρα .

Σε κοινή δήλωση που μοιράστηκε και στους δύο λογαριασμούς τους στο Instagram, οι νέοι γονείς είπαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας». Το ευτυχισμένο ζευγάρι συνέχισε, “Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής καθώς εστιάζουμε στην οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε πολύ.”

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Το 2009, η Sarah Jessica Parker του Sex and the City και ο σταρ σύζυγός της, απέκτησαν δίδυμες κόρες.

Μιλώντας για την απόφαση να χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα, η Sarah Jessica Parker είπε στο Access Hollywood : “Λοιπόν, ξέρετε, προσπαθούμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας εδώ και πολλά χρόνια και στην πραγματικότητα έχουμε εξερευνήσει διάφορους τρόπους για να το κάνουμε. Αυτός ήταν ένας από τα πράγματα που συζητήσαμε με σοβαρότητα που είχαν πραγματικές δυνατότητες για εμάς”.

Kim Kardashian και Kanye West

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μετά από δύο δύσκολες εγκυμοσύνες που έφεραν την North και τον Saint, και με ανάπτυξη πλακούντα accreta (μια σοβαρή κατάσταση εγκυμοσύνης που εμφανίζεται όταν ο πλακούντας μεγαλώνει πολύ βαθιά στο τοίχωμα της μήτρας), η Kim Kardashian και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της, Kanye West, επέλεξαν παρένθετη μητέρα για το τρίτο τους και τέταρτο παιδί, τη Chicago και τον Psalm.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της για την παρένθετη μητέρα της, η Kim είπε: «Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στην παρένθετη μητέρα μας που έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς».

Η Kim πήρε μαζί της τους θαυμαστές της στο ταξίδι της παρένθετης μητρότητας καθώς μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στα γυρίσματα του Keeping Up With The Kardashians . Πρόσφερε επίσης συμβουλές για παρένθετη μητρότητα στη μικρότερη αδερφή της, Khloe, καθώς εξερευνούσε αυτή την επιλογή.

Khloe Kardashian

Η Khloe καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της, έναν γιο, μέσω παρένθετης μητέρας. Ένας εκπρόσωπος της Khloé,  είπε στο People : «Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική υποκατάστατη για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της». 

Nicole Kidman and Keith Urban

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Αφού καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί (το οποίο γέννησε η Nicole Kidman ) μαζί το 2008, η ηθοποιός και ο σύζυγός της Keith Urban ακολούθησαν τον δρόμο της παρένθετης μητρότητας για το δεύτερο. 

Amber Heard

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Η ηθοποιός Amber Heard μοιράστηκε στο Ιnstagram νωρίτερα φέτος για να  τη συναρπαστική ανακοίνωση ότι θα γίνει μητέρα. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας», είπε στους 4 εκατομμύρια followers της.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη της μοίρας μας με αυτόν τον τρόπο ,ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι κανονικό να μην θέλεις δαχτυλίδι για να έχεις κούνια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μηχανογραφικό 2021: Πώς θα το υποβάλλουν οι υποψήφιοι

Her News b

Αφιερωμένο στους γονείς

Her News

 Παιδική ρευματοειδής αρθρίτιδα: Ένα αυτοάνοσο νόσημα

Her News b