HerNews.gr
Beauty

Κουρέματα 2023: Αυτά είναι τα 5 haircuts που θα κυριαρχήσουν φέτος

Τα κουρέματα του 2023 είναι εδώ και έρχονται για να μας ανανεώσουν, να μας φρεσκάρουν και να μας χαρίσουν το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε στα μαλλιά σας.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος οδηγός για το ποιο κούρεμα να επιλέξουμε φέτος, αφού οι προτάσεις είναι πολλές και υπόσχονται να μας ανανεώσουν ριζικά.

Οι τάσεις που θα δούμε, ξέρουμε πως θα κυριαρχήσουν και πως θα τις δούμε όλο και περισσότερο στο εξωτερικό, αλλά και σε περιοδικά μόδας και fashion shows.

Ήδη από το 2022 είδαμε τα περισσότερα κουρέματα που θα δούμε παρακάτω, προετοιμάζοντάς μας για τη μεγάλη κυριαρχία τους το 2023.

Αυτό που καταλαβαίνουμε από τις τάσεις που βλέπουμε ότι θα κυριαρχήσουν φέτος είναι, πως το μακρύ μαλλί θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μήκος θα παραμείνει, ωστόσο τα μακριά μαλλιά θα κοπούν με έναν πολύ ιδιαίτερο και κομψό τρόπο.
Ενώ, τα 70’s, 80’s και τα 90’s looks, που είχαμε αγαπήσει παλαιότερα, θα επιστρέψουν στις τάσεις, κάνοντάς μας να τα αγαπήσουμε ξανά τώρα.

Ενώ, για εσάς που δε θέλετε να αποχωριστείτε το μακρύ μαλλί υπάρχουν πολλές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Η πιο αγαπημένη μας τάση που είδαμε πολύ και το 2022 σχετικά με τα μακριά μαλλιά είναι το Wolf cut, που υιοθέτησε η Jennifer Lopez.

Περισσότερα για το Wolf cut μπορείτε να βρείτε εδώ.

Γενικότερα, φέτος θα κυριαρχήσουν τα layers και τα έντονα κοψίματα στα μακριά μαλλιά, οπότε και το Wolf cut είναι μια στιλάτη, εντυπωσιακή και όμορφη επιλογή.

Τα μαλλιά παίρνουν εντυπωσιακή φόρμα, με έντονες φράντζες και διάφορες στρώσεις, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό και όμορφο αποτέλεσμα.

Γενικότερα, θεωρούμε πως στις 5 τάσεις που κυριαρχούν και θα δούμε παρακάτω μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας και με το ιδανικό αποτέλεσμα που έχετε στο μυαλό σας.

Άλλωστε, αυτό είναι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και θα σας χαρίσει την ιδανική ταυτότητα στο look σας φέτος.

Βρείτε παρακάτω το ιδανικό κούρεμα για εσάς και πειραματιστείτε το 2023 με πληθώρα κοψιμάτων και διαφορετικών υφών στα μαλλιά σας.

Δείτε εδώ τα 5 κουρέματα

1. Κοντό καρέ

Κουρέματα 2023: Βρήκαμε τα 5 haircuts που θα κυριαρχήσουν φέτος
Κοντό καρέ

Το κοντό καρέ είναι το απόλυτο κοντό κούρεμα και το μόνο που θα δούμε στην παρακάτω λίστα, αφού ως επί των πλείστων θα δούμε μακριά μαλλιά. Ωστόσο, ξέρουμε πως τα κοντά μαλλιά με το συγκεκριμένο χτένισμα θα κυριαρχήσουν και ίσως υπερισχύσουν και των μακριών κουρεμάτων.
Πέρα από το απλό κοντό καρέ, που το αγαπάμε γιατί είναι πάντα στιλάτο και κομψό, φέτος θα δούμε και πολλά Pixie κοψίματα, Lop cuts και Bixies.

Γενικότερα, εάν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από διάφορα κουρέματα που θα λατρέψετε και θα θέλετε να επιλέγετε διαρκώς.
Το καρέ είναι σίγουρο πως δεν θα φύγει από τη μόδα ως ένα κλασικό και πάντα διαχρονικό κούρεμα και είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή επιλογή.

2. Curtain Bangs

Κουρέματα 2023: Βρήκαμε τα 5 haircuts που θα κυριαρχήσουν φέτος
Curtain Bangs

Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε συζήτηση για τις τάσεις του 2023, χωρίς την παρουσία των Curtain bangs. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων, κάνοντας πλέον λόγο για ένα απολύτως διαχρονικό και αγαπητό κούρεμα, αφού όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν διαρκώς.

Τα Curtain bangs ταιριάζουν υπέροχα σε μακριά ή σε μεσαίου μήκους μαλλιά, καθιστώντας τα μια υπέροχη επιλογή για όλους τους τύπους μαλλιών ανεξαρτήτου εποχής. Μπορείτε να επιλέξετε, επίσης, το βάρος και την ένταση των bangs σας αναλόγως με αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

3. Chelsea Cut

Κουρέματα 2023: Βρήκαμε τα 5 haircuts που θα κυριαρχήσουν φέτος
Chelsea Cut

Η Kim Kardashian δοκίμασε το Chelsea cut το 2022 και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε κι εμείς το 2023. Το Chelsea cut είναι αριστοκρατικό, εντυπωσιακό, κομψό και πάντα διαχρονικό. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά, θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους, αλλά φοβούνται να τα κόψουν κοντά.

Συγκεκριμένα, το Chelsea cut είναι η τέλεια επιλογή για όλες όσες έχετε μαλλιά που φτάνουν μέχρι τους ώμους.
Ακόμα, το Chelsea cut πλαισιώνει το πρόσωπό σας, προσφέροντας ένα μοναδικό στυλ, το οποίο είναι ταυτόχρονα χαλαρό και άνετο, δίνοντας πολλή κίνηση στα μαλλιά σας.
Η έντονη κίνηση υπάρχει επειδή οι στρώσεις ξεκινούν πιο κοντές γύρω από το πρόσωπο και μακραίνουν προς τα πίσω και κάτω, επιτρέποντας έτσι να διατηρηθεί το βάρος των μαλλιών στο κάτω μέρος, ενώ δίνεται μια ανάλαφρη και χαλαρή αίσθηση για το πάνω μέρος.

4. Wolf Cut

Κουρέματα 2023: Βρήκαμε τα 5 haircuts που θα κυριαρχήσουν φέτος
Wolf cut

Το Wolf cut είναι ένας τολμηρός συνδυασμός των δύο πιο δραστικών τάσεων που κυριάρχησαν το 2022: του Shag της δεκαετίας του ’70 και του Mullet της δεκαετίας του ’80. Ωστόσο, στο Wolf cut αυτές οι δύο τάσεις συνδυάζονται σε ένα μοναδικό και μοντέρνο αποτέλεσμα.
Το μαλλί μοιάζει πολύ με τη χαίτη του λύκου και από εκεί έχει πάρει και το όνομά του λόγω του όγκου που κυριαρχεί.
Μπορεί να είναι όσο τολμηρό θέλετε το look σας, ανάλογα με το πόσο κοντό θα αποφασίσετε να είναι ή πόσο έντονες θα είναι τα layers σας.

5. Butterfly Haircut

Butterfly Haircut

Το Butterfly cut είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε κίνηση, όγκο και στυλ στα μακριά μαλλιά σας.

Είναι η τέλεια λύση για να προσφέρετε όλα τα παραπάνω στην εμφάνισή σας, χωρίς να περιορίσετε καθόλου το μήκος και τον όγκο σας. Επιπλέον, το Butterfly haircut μπορεί να εφαρμοστεί και σε μεσαίου προς μακριά μαλλιά, χαρίζοντας τα παραπάνω πλεονεκτήματα.

Το μήκος σας παραμένει ως έχει, δίνοντας βαρύτητα περιμετρικά του κεφαλιού σας. Δηλαδή, δημιουργούνται ασυμμετρίες περιμετρικά του προσώπου σας και στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας, οι οποίες μοιάζουν αρκετά με το άνοιγμα των φτερών της πεταλούδας, εξού και το όνομα Butterfly.

Για ακόμα μεγαλύτερο twist μπορείτε να συνδυάσετε το Butterfly cut με το Butterfly fringe.

Πότε να κόψετε τα μαλλιά σας (για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα) σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο του 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Fairy-Wing liner: Aυτή είναι η νέα τάση στο eyeliner

HerNewskl

Hailey Bieber: Έφερε την άνοιξη στο φθινόπωρο με αφορμή το Halloween

HerNewskl

Pearl Balayage: Το αγαπημένο μπαλαγιάζ των μελαχρινών!

HerNewskl