HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με αρκετές μετακινήσεις, ευχάριστα μηνύματα και πιθανόν να καταφέρετε να κλείσετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες. Ωστόσο, αυτούς που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι η  οικογένεια και τα άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Προς τα μέσα της εβδομάδας να ξέρετε πως σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς από την αρχή της κιόλας εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε και ένα κοντινό ταξιδάκι για να καταφέρετε να κλείσετε μια ευνοϊκή συμφωνία. Αυτοί που θα πρέπει να προσέξουν είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, οι οποίοι πρόκειται να ζήσουν κάποιες έντονες ανατροπές, που τους σοκάρουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει έντονα ο εαυτός σας. Θα θελήσετε, λοιπόν, να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα ήθελα, όμως, να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες για να μην αγχωθείτε παραπάνω από όσα χρειάζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας αρκετοί από εσάς καταφέρνετε και κλείνετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες. Τέλος, δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιο ευχάριστο ταξιδάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες κρυφές δραστηριότητες που δεν θα θελήσετε να τις πείτε σε κανέναν. Πιθανόν όμως κάποιο μάτι να σας δει και να εκτεθείτε. Τώρα αν θελήσετε να κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω για τον εαυτό σας, θα ήθελα να μην το παρακάνετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το μετανιώσετε λίγο αργότερα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με φιλικά σας άτομα και να περάσετε και ωραία. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε  να πετύχετε και κάποια σχέδια σας. Τώρα αν θελήσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά θα πρέπει να το κάνετε με μεγάλη προσοχή για να μην εκτεθείτε. προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας λίγο παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις στην εργασία σας. Θα πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω, βέβαια,  για να μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Επίσης, κάποιοι φίλοι θα σας προσκαλέσουν και φροντίστε να μην αρνηθείτε γιατί είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από τις υποχρεώσεις και να πάρετε ανάσες ευχαρίστησης και ικανοποίησης από την αγάπη που θα εισπράξετε.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τις σπουδές σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επεκτείνεστε στο εξωτερικό και με κάποιο τρόπο αλλάζετε τρόπο σκέψης. Eπίσης, αποφασίζετε να κάνετε μια στροφή στα επαγγελματικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων που μπορούν πολύ εύκολα να σας κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες φοβίες που πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια σχετικά με κληρονομικά ή με χρέη που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ζητήσετε οικονομική ενίσχυση από το ταίρι σας και να τη λάβετε.  Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να δουλέψετε και λίγο παραπάνω απ´ ότι πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα τρέξει με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στις σχέσεις σας θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με ταίρι και να λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες σας σχετικά με τα κληρονομικά σας ή με κάποια χρέη που τα έχετε σε εκκρεμότητα και επιβάλλεται να τα τακτοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η  εβδομάδα ξεκινάει με το βλέμμα στραμμένο στην εργασία, αλλά και δε θέματα καθημερινότητας. Τώρα αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας φροντίστε να το λύσετε. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με συνεργασίες σας. Θα πρέπει να βρείτε κάποιες λύσεις αν υπάρχουν προβλήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε οικονομική στήριξη από συντρόφους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Στις αρχές της εβδομάδας σας περιμένει έντονο φλερτ από άτομα που δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους και θέλουν να έρθουν πιο κοντά σας. Αν είστε μόνοι, μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προς το τέλος της εβδομάδας θα βιώσουν γεγονότα και ανατροπές που θα τους ταράξουν και θα τους χαλάσουν τη διάθεση.                    

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η βδομάδα σας βρίσκει στο χώρο του σπιτιού σας που θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Να ξέρετε όμως πως σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και με τα παιδιά σας. Τώρα αν είστε μόνοι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας πλησιάσουν άτομα και με ένα τρόπο να σας δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 20/06 έως 26/06

Her News b

Single life: Αυτά είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια

Her News