HerNews.gr
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό ρωτούσε τι κάνω – Γενικά υπήρχαν απειλές»

Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, άρχισε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνα.

«Σαν μάνα των παιδιών μου, όφειλα να τη στηρίξω ως πατέρας. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Είχα μια ιατροδικαστική για ηπατική ανεπάρκεια και μια αγενεσία φλεβόκομβου», τόνισε ο μάρτυρας.

Ο μάρτυρας, εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αρχίζοντας την κατάθεση του, αναφέρθηκε στο ιστορικό της σχέσης του με την κατηγορούμενη, λέγοντας πως ήταν μία καλή μητέρα, υπόδειγμα.

«Συνάψαμε γρήγορα μία σχέση. Αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε ένα παιδί. Ήρθε στη ζωή μας η Τζωρτζίνα στις 31/10/2013. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι, δεν υπήρξε πρόβλημα. Ήταν πολύ καλή μητέρα. Μετά από δύο χρόνια, γεννήσαμε και την Μαρία Ελένη μέχρι το 2019 που απεβίωσε στο Ελπίδα.

Μετά από ένα χρόνο έμεινε έγκυος στο τρίτο μας παιδί, μέχρι και που εκείνο απεβίωσε (2021)», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην έναρξη της κατάθεσης του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πρώτα σύννεφα στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και σε ένα τσακωμό που είχε με την κατηγορούμενη, με αφορμή μίας εξωσυζυγικής σχέσης, παραδεχόμενος πως χειροδίκησε σε βάρος της.

«Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση και δημιουργήθηκε ένας λεκτικός τσακωμός. Σε αυτόν τον τσακωμό άκουγε η Τζωρτζίνα και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο. Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι.

Έφυγα από το σπίτι. Μετά πληροφορήθηκα από την αδελφή της ότι το βρέφος μας είχε πρόβλημα. Το παιδί ήταν παγωμένο και η κατηγορούμενη του έκανε μαλάξεις. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας ανακοίνωσαν ότι και το βρέφος μας απεβίωσε», τόνισε ο μάρτυρας.

Μετά από αυτό, τον θάνατο δηλαδή της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε ότι επέστρεψε σπίτι. «Έχω κάνει ένα λάθος στην κατάθεση μου. Είπα ότι γύρισα μετά από 2-3 μέρες στο σπίτι, αλλά πρέπει να ήταν γύρω στις 10 μέρες.

Στις συζητήσεις μας με την κατηγορουμένη μου είπε ότι «θέλω να μείνεις για μένα εδώ». Της είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει κι έφυγα πάλι από το σπίτι» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Συρεγγέλα: Δωρεάν δικηγόρος για κάθε κακοποιημένη γυναίκα

Her News

Κολωνός: Οι σοκαριστικοί διάλογοι της μητέρας με την 12χρονη

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Στον “Alpha Radio 98,9” για την πράξη αλληλεγγύης της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ – «Θέλουμε να μοιράσουμε αγάπη & χαρά»

HerNews ka