HerNews.gr
Διεθνή

Michael Jackson: Ο ανιψιός του θα τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική του ταινία

Τον Michael Jackson θα υποδυθεί ο ανιψιός του Jaafar Jackson σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα.

Η ταινία, με τίτλο απλά Michael , θα είναι ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός ρόλος για τον 26χρονο Jaafar, ο οποίος είναι ο δεύτερος νεότερος γιος του τραγουδοποιού και μέλους του Jackson 5, Jermaine Jackson, του μεγαλύτερου αδερφού του Michael.

Ανακοινώνοντας τον ρόλο, ο Jaafar περιέγραψε τον εαυτό του ως «ταπεινό και τιμημένο».

«Ο Jaafar ενσαρκώνει τον γιο μου. Είναι τόσο υπέροχο να τον βλέπεις να συνεχίζει την κληρονομιά του Jackson των διασκεδαστών και των καλλιτεχνών», είπε η μητέρα του τραγουδιστή, Cathrine Jackson. 

Ο Michael Jackson, ο οποίος αναδείχθηκε από μικρός στο οικογενειακό του συγκρότημα Jackson 5 και έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους σόλο καλλιτέχνες όλων των εποχών και ονομάστηκε ο βασιλιάς της ποπ, πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών .

Η ταινία γυρίζεται με τη συνεργασία της περιουσίας Michael Jackson

Η ταινία “Michael” φτιάχνεται με τη συνεργασία της περιουσίας του Michael Jackson η οποία είναι πιθανό να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται η ζωή του τραγουδιστή, συμπεριλαμβανομένου του αν θα θίξει ή όχι οποιεσδήποτε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που ασκήθηκαν εναντίον του τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του όσο και μετά τον θάνατo του.

Ο Michael Jackson, πάντα υποστήριζε την αθωότητά του και κρίθηκε αθώος για παιδική παρενόχληση το 2005.

Ο Graham King, παραγωγός της ταινίας, ο οποίος ήταν επίσης παραγωγός της βραβευμένης με Όσκαρ βιογραφικής ταινίας των Queen, Bohemian Rhapsody, είπε ότι η ομάδα πίσω από την ταινία είχε “φάει” τον κόσμο για έναν ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Jackson , πριν καταλήξει στον ανηψιό του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Κυκλοφορεί νέο τραγούδι γεμάτο “καρφιά” για… τον Πικέ;

HerNews ka

Μαρκ Άντονι: Παντρεύτηκε ο τραγουδιστής με την 23χρονη Νάντια Φερέιρα – Κουμπάρος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

HerNews ka

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Αποκάλυψε σε ποιο μέρος έκανε σεξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Her News b