HerNews.gr
Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Ο γιός της εύχεται να βγάλει χρήματα από το ροζ βίντεο της με τον πατέρα του Τόμι Λι

Ο γιος της Πάμελα Άντερσον με τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι εύχεται η μαμά του να επωφεληθεί από τη διάσημη σεξουαλική ταινία των γονιών του.

«Μακάρι να είχε βγάλει τα χρήματα», φέρεται να λέει ο Μπράντον Τόμας Λι στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Πάμελα Άντερσον στο Netflix «Pamela: A Love Story» σύμφωνα με την εφημερίδα “The Sun”.

«Θα είχε βγάλει εκατομμύρια δολάρια αν απλά είχε υπογράψει το χαρτί».

Ο 26χρονος προσθέτει, «Αντίθετα, καθόταν αναπαυτικά χωρίς να κάνει τίποτα και είδε την καριέρα της να πέφτει στον αέρα. Είχε χρέη το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της».

Ο Μπράντον φέρεται επίσης να θυμάται ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει άσχημα σχόλια από τους συνομηλίκους του όταν μεγάλωνε και πόσο αμυντικός γινόταν.

«Όταν ήμουν παιδί, πάντα πίστευα ότι όλοι ήξεραν πράγματα για εμένα και την οικογένειά μου που πραγματικά δεν έπρεπε να γνωρίζουν, και όλοι ήξεραν αυτό το βρόμικο μικρό μυστικό για την οικογένειά μου», λέει ο γιός της Πάμελα Άντερσον.

«Θυμάμαι στο σχολείο, αν κάποιος ανέφερε τη μαμά μου, απλά θα τσακωνόμουν. Ήταν πολύ εύκολο να γεμίσω θυμό».

Ο άλλος γιος τους, ο Ντίλαν, μιλά επίσης για τη σεξουαλική ταινία των γονιών του, λέγοντας ότι η μαμά του επέλεξε να μην βγάλει χρήματα από την κασέτα επειδή πάντα έβαζε την οικογένειά της πρώτη.

«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε βγάλει λεφτά από αυτή την κασέτα», φέρεται να λέει ο 25χρονος Ντίλαν. «Αλλά οι άνθρωποι έβγαλαν εκατομμύρια δολάρια και εκείνη αρνούνταν γιατί νοιαζόταν 100% να είναι καλά η οικογένειά της και να είμαι καλά εγώ».

Η Άντερσον, τώρα 55 ετών, φέρεται να εξηγεί στο ντοκιμαντέρ ότι ποτέ δεν θα είχε «κερδίσει» την κλεμμένη κασέτα, ούτε για ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Το μοντέλο του Playboy και ο Λι κινηματογράφησαν τη σεξουαλική τους ταινία λίγο μετά τον γάμο τους το 1995. Η κασέτα εκλάπη από το χρηματοκιβώτιο τους από έναν εργαζόμενο που έκανε ανακαίνιση στο σπίτι τους και το βίντεο κατέληξε στο διαδίκτυο χωρίς την άδειά τους.

 

Η Άντερσον προσπάθησε να μηνύσει την IEG για τη δημοσίευση της κασέτας, αλλά εκείνη και ο Τόμι συνήψαν τελικά μια εμπιστευτική συμφωνία διακανονισμού με την εταιρεία διανομής βίντεο.

Η ταραχώδης σχέση της Πάμελα με τον Τόμι, 60 ετών, έφτασε στα άκρα όταν ο Λι εξέτισε φυλάκιση έξι μηνών επειδή την κλώτσησε ενώ κρατούσε τον τότε 7 εβδομάδων γιο τους Ντύλαν.

Η Άντερσον χώρισε με τον Τόμι Λι το 1998. Το ντοκιμαντέρ της στο Netflix καθώς και τα απομνημονεύματά της, «Love, Pamela», κυκλοφορούν και τα δύο στις 31 Ιανουαρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Κέρδισε 100.000 δολάρια σε δίκη για το παρελθόν της πριν από τον Ρονάλντο

HerNews ka

Hailey Bieber: Ποιος ειναι ο λόγος που φοβάται να γίνει μητέρα;

HerNewskl

Κέβιν Σπέισι: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα

Her News b