HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Phoebe Dynevor: Αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά σχέδια της 3ης σεζόν του «Bridgerton»- Θα την δούμε στις οθόνες μας;

Η πρωταγωνίστρια του «Brigerton» Phoebe Dynevor ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει για την 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix .

«Δυστυχώς όχι στην 3η σεζόν. Δυνητικά στο μέλλον. Αλλά την 3η σεζόν, είμαι απλά ενθουσιασμένη που θα παρακολουθώ ως θεατής», είπε πρόσφατα η Βρετανίδα ηθοποιός.

«Λοιπόν, έκανα τις δύο σεζόν μου», Phoebe Dynevor είπε η  σε ξεχωριστή συνέντευξη στο Variety που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

«Έκανα ό,τι ήθελα να κάνω με αυτόν τον χαρακτήρα και είχε ένα υπέροχο ταξίδι», εξήγησε στο Variety. «Αν με ρωτήσουν ξανά στο μέλλον, ποιος ξέρει;»
Ενώ ο χαρακτήρας της ήταν το επίκεντρο της πρώτης σεζόν, η οποία προβλήθηκε το 2020, ο ρόλος της μειώθηκε στην περσινή σεζόν 2.

Η Dynevor δεν είναι το πρώτο αστέρι της σειράς παραγωγής της Shonda Rhimes που αποχωρεί μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη τους σεζόν. Ο Regé-Jean Page επίσης γνωστός ως ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο , σύμφωνα με την επιστήμη — αποχώρησε από το σόου αφού υποδύθηκε τον δούκα του Hastings Simon Basset στην εναρκτήρια σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Η 3η σεζόν θα επικεντρωθεί στην ιστορία αγάπης μεταξύ του Κόλιν Μπρίτζερτον  τον οποίο υποδύεται ο Λουκ Νιούτον και της Πενέλοπε Φέδερινγκτον.

Η ιστορική ρομαντική σειρά βασίζεται σε βιβλία που έγραψε η Τζούλια Κουίν. Ενώ το τρίτο κεφάλαιο του συγγραφέα υποτίθεται ότι ακολουθεί τη σχέση του μεσαίου αδερφού Benedict Bridgerton (Luke Thompson), η σειρά θα μεταβεί κατευθείαν στην ιστορία του Colin και της Penelope πριν από την ιστορία του Benedict.

«Επειδή παρακολουθούμε και τους δύο αυτούς ηθοποιούς στις οθόνες μας από την 1η σεζόν, έχουμε ήδη επενδύσει λίγο σε αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι ως άνθρωποι»,  είπε ο Μπράουνγουελ στο Variety  τον Μάιο του 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Η σειρά θα επιστρέψει για 3η σεζόν

Her News

Netflix: Η 5η σεζόν του «You» είναι γεγονός – Ο Τζο επιστρέφει για τελευταία φορά

Her News

Λάμψη στον 70ο Διαγωνισμό Ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ 2022

Her News