HerNews.gr
Διεθνή

Viral το βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ να απολογείται στη Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

Η -σε σημείο εξάρτησης- αδυναμία του Μπεν Άφλεκ στο ποτό και το τσιγάρο είναι γνωστή. Γνωστό είναι επίσης πως  οι δύο αυτές συνήθειες δεν εγκρίνονται από τη συζύγο του, Τζένιφερ Λόπεζ.

Ένα  βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, τα λέει όλα για τη σχέση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ που πρόσφατα παντρεύτηκαν, κάνοντας το μεγαλύτερο come back στα ειδύλλια του Χόλιγουντ.

Το πολύ σύντομο βίντεο αναρτήθηκε την Κυριακή αλλά τραβήχτηκε στις 18 Ιανουαρίου σε ένα afterparty που παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ για τη χολυγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας Shotgun Wedding με πρωταγωνίστρια τη Λόπεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ  ήταν εντυπωσιακή και λαμπερή φορώντας μια see-through τουαλέτα Valentino Haute Couture.

Στο εν λόγω βίντεο ακούγεται να παίζει η μεγάλη επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ “Let’s Get Loud“, η ίδια κρατά ένα ποτήρι κρασί από το οποίο πίνει μια γουλιά. Ο Μπεν Άφλεκ ακούγεται να της μιλά δυνατά: “Τζεν”, και έπειτα να της φωνάζει, με παράπονο ανάμικτο με αγανάκτηση, για να ακουστεί πάνω από τη μουσική: “Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;”
@alliworkscarpets #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound – Alli Works Carpets

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον: Τι συζήτησαν;

HerNews ka

Διάσημες, σέξι και με καμπύλες: Χολιγουντιανές που έχουν ξετρελάνει κόσμο

Her News

Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος – Δισεκατομμυριούχος και κούκλος

Her News