HerNews.gr
Γνώμες

Μήπως ήρθε η στιγμή να τον διαγράψεις επιτέλους από τα social media;

διαγράψεις

Μήπως ήρθε η στιγμή να τον διαγράψεις επιτέλους από τα social media; Καταβάθος γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση απλά χρειάζεσαι αυτήν την μικρή ώθηση.

Γράφει η Kλεοπάτρα Μπράιτ 

διαγράψεις

Αυτήν που έρχομαι να σου δώσω εγώ προκειμένου να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου και να απελευθερωθείς μια για πάντα από όλη αυτήν την τοξικότητα. Τι σημαίνει πως θέλεις να έχετε μια τελευταία συζήτηση; 

Ποτέ δε θα είναι η τελευταία συζήτηση, πάντα θα υπάρχει η “μια τελευταία φορά” που θα σε αφήνει με πολλά αναπάντητα και ένα βάρος στην καρδιά. Η αρχή θα είναι δυσκολη, θα στο παραδεχτώ. Πάντα θέλεις να έρθει εκείνος να σου φτιάξει τη διάθεση με ένα μήνυμα. Είμαι σίγουρη πως είσαι αρκετά παραπάνω από ένα απλό μήνυμα. Δεν αξίζει να συμπεριφέρεσαι σε έναν άνθρωπο σα να είναι η προτεραιότητα σου ενώ εκείνος σε έχει σίγουρα σαν δεύτερη, τρίτη ή ακόμη και τέταρτη επιλογή. 

Δεν σου αξίζει να μένεις στην αναμονή όταν βλέπεις στα social media αυτό το ενοχλητικό “online”. Βράζεις μέσα σου, θυμώνεις, σε πιάνει το παράπονο. Στο τέλος όμως στεναγχωριέσαι, αλλά δε θα του στειλεις. Γιατί, όπως λες σε όλους , θες να κρατήσεις χαρακτήρα. Αξίζεις πολλά και ήρθε η στιγμή να το συνειδητοποιήσεις, δε νομίζεις;

Ανεβάζει στάρι πως περνάει καλά, ενώ εσύ ξοδεύεις απεριόριστες ώρες στο τηλέφωνο με τις φίλες σου, δημιουργώντας σενάρια για την κάθε συμπεριφορά του. Και ποια ήταν αυτή που βρισκόταν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί μαζί του;

Δε σε αφορά. Αυτό που σε αφορά είναι αρκετο για να κρίνεις το αν σε θέλει η όχι. Οι πράξεις του τι δείχνουν;  Δώσε έμφαση στο πώς συμπεριφέρεται απέναντι σου. Και σταμάτα να ανεβάζεις “πονεμένα” στιχάκια ή ψεύτικα story. Αν ήταν για σένα τώρα θα ήταν εδώ και ίσως και να μη με διάβαζες.

διαγράψεις

Ή και να συζητήσουμε πόσο ομορφα περνάτε. Αλλά όχι, εσύ είσαι μόνη σου και αυτός κάνει τη ζωή του. 

Βάλε ένα όριο και βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό σου και τη δίκη σου ψυχική υγεία. Πατά το σωτήριο κουμπί “delete” ως ένδειξη πως δεν αντέχεις να σε θέτεις ως τον τελευταίο τροχό σε κάθε έκφανση της ζωής σου.

Είναι πράγματι τόσο σημαντικό να τον έχεις μέσα στη λίστα σου στα social media; ‘Έχει τόση μεγάλη διαφορά; Aν ήταν δίπλα σου, θα το συζητούσαμε ξανά.

Είναι μια απόφαση. Αλλάξεις τον εαυτό σου, βάζεις όρια και το κέντρο σου είσαι εσύ και μόνο εσύ.

Δυνατό άνθρωπο δε σε κάνουν τα όσα περνάς, αλλά τα όσα ξεπερνάς…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι αυτοκαταστροφή

Her News b

Άλλος στο κρεβάτι μου, και εσύ μόνιμα στο μυαλό μου..

Her News b

Σπίτι μου, σπιτάκι μου…

Her News b