HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παντελής Τουτουντζής για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα: «Υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι»

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό αναμένεται να καλωσορίσει το πρώτο της παιδί, που είναι αγοράκι, με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Vogue ,ότι βίωσε πολλές δυσκολίες, τόσο στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος, όσο και στην αρχή της κύησης, καθώς έπαθε αποκόλληση.

Ο Παντελής Τουτουντζής, που είναι στενός συνεργάτης και φίλος της Ελένης Φουρέιρα, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε και πώς του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

«Είναι πολύ δύσκολο να σου συμβαίνει κάτι αγχωτικό, που έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, τόσο προσωπικό αν θέλεις και να ακούς, παράλληλα, σε μια τηλεόραση ότι συμβαίνει αυτό ενώ εσύ ανησυχείς ότι δεν θα συμβεί. Φαντάζομαι ότι υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι» δήλωσε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Έπειτα ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα. 

«Ήμουν σε διακοπές στην Κρήτη και θυμάμαι ότι πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα τρεις φορές. Μόλις μου το είπε έβγαλα κραυγή. Ο Αλμπέρτο είναι πολύ καλό παιδί, δεν τους βλέπεις μαζί; Πάει η Ελένη, τη δώσαμε» .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως influencer, η μητρότητα & το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

HerNews ka

Ζήνα Κουτσελίνη: Για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα τις λύνεις και μετά έρχονται οι χαρές»

HerNews ka

Αθηνά Ωνάση: Έγκυος η χρυσή κληρονόμος; – Τι λέει το περιβάλλον της

Her News b