HerNews.gr
Social News

Ζέτα Μακρυπούλια: Η σπάνια φωτό ανάμεσα στους δύο… πρώην της

Η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και κάτι τέτοιο συνέβη με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις ιστορίες αγάπης που έζησε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, αλλά και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μπορεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή και να προτιμά να απασχολεί τα μέσα και το κοινό  με τη δουλειά της, όμως τις δύο αυτές σχέσεις της ζωής της δεν τις κράτησε ποτέ κρυφές.

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια διασκέδαζε ανάμεσα στους δύο… πρώην της

Ωστόσο, μία φωτογραφία από το μακρινό 2005, δείχνει τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει η ζωή, αφού Ζέτα Μακρυπούλια, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο ίδιο τραπέζι. Η Ζέτα ήταν τότε ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο.

Το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο είχε μοιραστεί στο Facebook ο φωτογράφος του πρακτορείου NDP,  Νίκος Δρούκας.

«Ναι σε μεγάλο βαθμό το νυχτερινό lifestyle φωτορεπορτάζ γράφει την ιστορία της showbiz γι’ αυτό μην μας το στερείτε. Throwback 19-6-2005 στο νυχτερινό κέντρο Τhalassa του ομίλου Παπαθεοχάρη όπου γιόρτασε τα γενέθλια ο “μια κατηγορία μόνος του top of the top” Αντώνης Ρέμος».

Ανάμεσα στους καλεσμένους η τότε σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που αργότερα έγινε ζευγάρι με την παρουσιάστρια, η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο ο Κώστας Καραφώτης και ο Θάνος Πετρέλης.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάρης Ρώμας: Η ανάρτηση για το τέλος του «Καφέ της Χαράς»

Her News b

Απόκριες 2022: Σήμερα ανοίγει το Τριώδιο

Her News

Eva Mendes: Το ιδιαίτερο φόρεμα που δημιούργησε από….σφουγγάρια κουζίνας

HerNews ka