HerNews.gr
Social News

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς κατάλαβε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το άλλο της μισό – «Όταν δύο ολόκληρα συναντιούνται…»

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και θέλησε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» έκανε Q&A και απάντησε μεταξύ άλλων για την προσωπική ζωή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε πώς κατάλαβε πως ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το άλλο της μισό, τι της δίδαξε η ζωή και αποκάλυψε τα όνειρά της.


«Σίγουρα παίζει ρόλο η ενέργεια και η ροή από την πρώτη στιγμή. Οι σχέσεις ωστόσο είναι καθημερινή απόφαση και κατάκτηση. Επίσης δεν πιστεύω στα μισά. Πιστεύω όταν δυο ολόκληρα συναντιούνται» απάντησε για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

«Κρυφό όνειρο δεν έχω… αλλά έχω ακόμη άπειρα όνειρα να πραγματοποιήσω. Νομίζω δεν θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη, σε ερώτηση για τα όνειρά της.

Τι σε έχει διδάξει η ζωή σου μέχρι τώρα; «Λίγους φίλους και καλούς. Μη περιμένεις τίποτα από κανέναν. Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία. Ψάχνε το ο,τιδήποτε πριν το ασπαστείς. Ποτέ μη λες ποτέ. Η κακία είναι ιδίωμα των ανθρώπων. Και η αγάπη επίσης. Karma is a bitch. Η υπομονή είναι αρετή. Όλα για καλό…» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Μπράτης: Ποζάρει χωρίς ρούχα στις καλοκαιρινές του διακοπές (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

HerNewskl

Kim Kardashian: Παρουσιάζει την «επώδυνη» πραγματικότητα της ψωρίασης

HerNews ka