HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi έχει γενέθλια και της ευχηθηκέ με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες

Η Kylie Jenner μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα και φωτογραφίες της κόρης της Stormi που δεν είχαμε ξαναδεί για να γιορτάσει τα πέμπτα της γενέθλια.

«Σου έδωσα το δώρο της ζωής και η ζωή μου έκανε το δώρο εσένα», έγραψε η 25χρονη Jenner σε ένα αφιέρωμα γενεθλίων για την κόρη της στο Instagram την Τετάρτη. «Το πιο ιδιαίτερο κορίτσι. αυτό το μικρό πρόσωπο. Θα μου λείψει καθώς αλλάζει συνέχεια».

Πρόσθεσε, «5 χρόνια σε αγαπώ και για πάντα ακόμα. Θα είμαι πάντα εκεί για σένα για το κορίτσι της καταιγίδας».

Η Kylie Jenner μοιράστηκε πολλές νέες φωτογραφίες της κόρης της, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου η Stormi φορούσε ένα δερμάτινο μπουφάν και μεγάλα ροζ ακουστικά.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Stormi έστελνε ένα φιλί προς την κάμερα καθώς φορούσε μια τσάντα Gucci και ένα άλλο στιγμιότυπο έδειξε το κοριτσάκι να φοράει μια στολή αγγέλου.

Η Jenner μοιράστηκε βίντεο από το δωμάτιο της Stormi που ξεχειλίζει από πολύχρωμα παστέλ μπαλόνια για να ξεκινήσει τους εορτασμούς στο Instagram Story της.

«Μαμά είναι τόσα πολλά», ακούγεται η Stormi να λέει στο βάθος καθώς η Kylie κλωτσάει τα μπαλόνια τριγύρω.

Άλλα μέλη της οικογένειας μπήκαν στο Instagram για να ευχηθούν στη Stormi για τα 5α γενέθλια, συμπεριλαμβανομένης της γιαγιάς της, Kris Jenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

«Χρόνια πολλά στην όμορφη, γλυκιά, έξυπνη, αστεία, περιπετειώδη, αγαπημένη εγγονή μου Stormi!!» Έγραψε στη λεζάντα της στο Instagram η γιαγιά της Kris την Τετάρτη. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 5! Σκορπίζεις ευτυχία και χαρά όπου κι αν πας και η ενέργεια και το γέλιο σου είναι μεταδοτικά».

Και συνέχισε, «Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο λαμπερό φως στη ζωή όλων μας. Είσαι η καλύτερη κόρη, εγγονή, ξαδέρφη, φίλη και μεγάλη αδερφή. Ο αδερφός σου είναι τόσο τυχερός που σε έχει να κοιτάς ψηλά και ανυπομονώ να δω τον δεσμό σου να μεγαλώνει καθώς μεγαλώνεις. Είμαστε όλοι ευλογημένοι που σε έχουμε στη ζωή μας, πολύτιμο κορίτσι μου. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω, Stormi, και ανυπομονώ να γιορτάσω την ξεχωριστή σου μέρα μαζί σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Chris Hemsworth: Αν κρυώνεις δες την τελευταία selfie του για να «ζεσταθείς»

HerNews ka

Σοφία Βεργκάρα: Υποβάλλει αίτηση για να κρατήσει κοσμήματα, έργα τέχνης και κέρδη στο διαζύγιο με τον Τζο Μανγκανιέλο

HerNews ka

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ανάρτηση του με φουστανέλα στο instagram

Her News