HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πώς να πεις με ευγενικό τρόπο στον σύντροφο σου να κάνετε πιο συχνά σεξ;

Πόσο εύκολο είναι άραγε να πεις στον σύντροφο σου με έναν εντελώς ευγενικό τρόπο πως θέλεις να έχετε μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή. H σεξουαλική χημεία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι χτίζεται και σίγουρα είναι απαραίτητη. Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που θεωρούν πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση ενώ άλλοι το έχουν ως τελευταία προτεραιότητα. 

Σύμφωνα με τη γνωστή ψυχολόγο Dr. Jessica O’Reilly, “η σεξουαλική συχνότητα είναι ένα μείζον θέμα σε μια σχέση και αν δεν είσαι ικανοποιημένη με αυτό, τότε πρέπει να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας”.

Το σεξ χρειάζεται επικοινωνία και πρέπει να εκφράζεται στον σύντροφο σας σχετικά με τι σας αρέσει και τι θέλετε ο καθένας. 

Πώς να πεις με ευγενικό τρόπο στον σύντροφο σου να κάνετε πιο συχνά σεξ;

#1 Ξεκίνα με κάτι θετικό 

Οι ψυχολόγοι προτείνουν να ξεκινήσετε επικοινωνώντας και επιβεβαιώνοντας τον σύντροφο σου σχετικά με το τι κάνει εκείνος καλά και σου αρέσει. Μίλησε για τα όσα σας αρέσουν κατά τη διάρκεια του σεξ που έχετε κάνει αποκλειστικά με εκείνον και μετά ρώτησε τον σε εκείνον τι είναι αυτό που αρέσει. 

#2 Υιοθέτησε μια flirty διάθεση

Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την κατάσταση, αλλά μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο σύντροφός σου είναι ότι αρχικά θέλετε περισσότερο σεξ και έτσι σίγουρα θα κάνετε περισσότερο. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτυχές μιας σχέσης, ο σύντροφός σου δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου, επομένως δεν θα ξέρει πώς νιώθεις μέχρι να του το πεις.

#3 Δώσε έμφαση στο μεταξύ σας

Όταν μιλάτε για τη σεξουαλική σας ζωή, όπως για κάθε πτυχή μιας σχέσης, είναι σημαντικό να περιορίζετε τη συζήτηση μόνο σε εσένα και τον σύντροφό σου. Μην συγκρίνεις τη σεξουαλική σας ζωή με άλλους πρώην σου.

#4 Μιλήστε περισσότερο για τη σεξουαλικότητα

Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτήν τη συζήτηση μόνο όταν υπάρχει μια διαφωνία ή ένα πρόβλημα στη σεξουαλική σας ζωή. Στην πραγματικότητα, η O’Reilly συνιστά να μιλάτε συχνά για αυτό το θέμα με τον σύντροφο, επειδή οι επιθυμίες και τα προσωπικά όρια του καθενός αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

5 τρόποι να κάνετε το ιεραποστολικό πιο “ενδιαφέρον”!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kunyaza: Ποια είναι η τεχνική που εκτοξεύει τον γυναικείο οργασμό

Her News

Σεξ: Τι πρέπει να κάνετε μόλις τελειώσει

Her News b

Σεξ: Ζήτα επιτέλους αυτό που θες

Her News b