HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Κόλλησε… στην κίνηση και έχασε το βραβείο της στα Grammy 2023

Ακόμη και η Queen Bey έχει να αντιμετωπίσει την κίνηση του Λος Άντζελες. Η Beyoncé έχασε την πρώτη της νίκη της βραδιάς στα Grammy του 2023 επειδή είχε κολλήσει σε μποτιλιάρισμα έξω από την αρένα.

Αφού η Beyoncé κέρδισε το βραβείο Καλύτερου τραγουδιού R&B, ο Terius Nash και ο Nile Rodgers έσπευσαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο για λογαριασμό της.

Ενώ ο Nash – γνωστός και ως The-Dream – ευχαρίστησε για λίγο το πλήθος σε μια λογοκριμένη ομιλία, ο Trevor Noah στη συνέχεια παρενέβη για να δώσει μια εξήγηση.

«Πραγματικά λοιπόν, η Beyonce είναι καθ’ οδόν. Το θετικό της φιλοξενίας των Grammy στο Λος Άντζελες είναι ότι όλοι μπορούν να είναι εδώ, το μειονέκτημα της φιλοξενίας των Grammy στο Λος Άντζελες είναι η επισκεψιμότητα», εξήγησε ο Noah παρόλο που έχει περάσει ήδη μισή ώρα στο σόου.

Ο πρώην παρουσιαστής του «Daily Show» συνέχισε εξηγώντας ότι με τη νίκη σημαίνει ότι η Beyoncé ισοδυναμεί με τον George Solti για τα περισσότερα Grammy όλων των εποχών – 31.

Πριν από την είδηση ​​της καθυστερημένης άφιξης της Beyoncé, διασημότητες – όπως η Lizzo – πιάστηκαν να προσπαθούν να ρίξουν μια ματιά στην σούπερ σταρ.

Αν και η Beyoncé άργησε να φτάσει, ο σύζυγός της, Jay-Z, εντοπίστηκε στο πλήθος χωρίς αυτήν. Ωστόσο, ενώθηκε μαζί του λίγο μετά και της απονεμήθηκε το βραβείο της ενώ ήταν καθισμένη στο τραπέζι της.

Πριν από το κεντρικό σόου, η Beyoncé  κέρδισε τρόπαια για την καλύτερη χορευτική/ηλεκτρονική ηχογράφηση και την καλύτερη παραδοσιακή απόδοση R&B. Ήταν υποψήφια για εννέα βραβεία συνολικά.

Ο Jay-Z είναι υποψήφιος ως τραγουδοποιός μαζί με τη σύζυγό του για το άλμπουμ της χρονιάς και το τραγούδι της χρονιάς.

 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Επανήλθε με φάρμακο που χρησιμοποιείται για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης από υπερβολική χρήση ναρκωτικών

HerNews ka

Cardi B: Πέταξε το μικρόφωνό της σε θαυμάστρια που της πέταξε ποτό την ώρα τη συναυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Σοκάρει η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ζω στην κόλαση»

HerNews ka