HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Σολωμού: «Έχω τρεις πρώην που θέλω να τους πατήσω με το αμάξι»

Η Μαρία Σολωμού μιλάει αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα σχόλια που δέχεται με αφορμή τα podcast της αλλά και για τον Mente Fuerte.

«Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Την αγαπώ την Έλενα. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας».

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στο εάν έχει βιώσει βία από κάποια σχέση της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολύ ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Η επιτυχημένη ηθοποιός απάντησε και στις ερωτήσεις για τον Mente Fuerte λέγοντας πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες αλλά δεν θα πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται. Επιπλέον, μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της.

«Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά γιατί είμαστε κατά της βίας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» – Η επιστροφή της Καλλιρρόης Μυριαγκού

HerNews ka

“Σασμός”: Το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στα χέρια ενός από τους ήρωες – O άνθρωπος τον οποίο πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό…

Her News

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπορεί να με σύρει εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Her News