HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ & κρύο: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις κρύες νύχτες

Γιατί έξω έχει κρύο και είναι καιρός για δύο ή και παραπάνω αναλόγως με τι κάνει χαρούμενο τον καθένα. Το ξέρεις όμως ότι δεν υπάρχει καλύτερος καιρός για σεξ; Το ξέρεις. Ωραία και η παραλία για σεξουαλικά παιχνίδια αλλά σαν το χιονισμένο τοπίο… τίποτα!

Καταρχάς, να ξέρεις, ότι στους άντρες αρέσει πολύ – πολύ να γδύνουν την παρτενέρ τους. Άρα; Όσο περισσότερο κρύο έχει, τόσα περισσότερα έχουν να βγάλουν και αυτό τους “φτιάχνει”.

Η σεξολόγος Δρ. Charley Ferrer, υποστηρίζει ότι τα πάντα το χειμώνα, από το πώς διακοσμούμε το σπίτι μας και το γραφείο μας μέχρι κι από τις δραστηριότητες που κάνουμε, δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον μέσα στο οποίο γινόμαστε πιο συναισθηματικοί. Θέλουμε να εκφράζουμε περισσότερο αυτά που νιώθουμε στους αγαπημένους μας.

Τα ζευγάρια αγκαλιάζονται όχι μόνο για να ζεσταθούν, αλλά και για να δείξουν ο ένας στον άλλον τι νιώθουν. Όσο πιο έντονα συναισθήματα υπάρχουν δε, είναι αυτονόητο ότι το σεξ θα είναι ωρολογιακή βόμβα.

Σεξ μπροστά από τζάκι – απόλαυση.

Σύμφωνα με έρευνες, το να κανείς σεξ μπροστά από τζάκι είναι μια απόλαυση σαν να παίρνεις αύξηση στη δουλειά. Αν δεν έχεις τζάκι μην σκας, κάτω από το πάπλωμα και η ζέστη από τα κορμιά & τις ανάσες σας θα είναι πολλή! 

Tip: Το σπέρμα του άνδρα είναι περισσότερο το χειμώνα από το καλοκαίρι. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Her News

Γυναικείος οργασμός: 12 + 1 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να φτάσετε στην κορύφωση

HerNews ka

Squirting: Είναι φυσιολογικό να μην το έχετε βιώσει έστω μία φορά;

HerNewskl