HerNews.gr
Beauty

Dirty-Blonde: Είναι η έμπνευση που χρειαζόμασταν για να γίνουμε ξανθιές

Tο Dirty-Blonde, αλλιώς στα ελληνικά “Βρώμικο Ξανθό” είναι μια υπέροχη επιλογή, η οποία μας πείθει να γίνουμε ξανθιές. Από την άλλη, αν είμαστε ήδη, είναι η τέλεια απόχρωση για να γλυκάνει η όψη μας και να αποκτήσουμε μια πιο μελαχρινή όψη. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις του ξανθού που θα δούμε φέτος, για αυτό και μας αρέσει τόσο πολύ.

Η αλήθεια είναι πως το 2022 κυριάρχησαν τα καστανά μαλλιά με το φυσικό χρώμα να είναι πρωταγωνιστής. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως δεν είδαμε και διαφορετικές τάσεις με ξανθά μαλλιά. Κάποιες που ξεχώρισαν ήταν: το Cozy blonde, το Icy blonde, το Baby blonde, το Apricot blonde και το Spiced blonde. Ενώ, από τα αγαπημένα μας ήταν και το  Strawberry blonde.

Ωστόσο, το 2023 έρχεται να μας υποδεχτεί το Dirty-Blonde, το οποίο αρχίζει και γίνεται το πιο δημοφιλές από τα παραπάνω.

Dirty-Blonde: Είναι η έμπνευση που χρειαζόμασταν για να γίνουμε ξανθιές

Λίγα λόγια για το Dirty-Blonde

Η συγκεκριμένη απόχρωση συνδέεται συχνά με τους σέρφερ και το καλοκαίρι που περνάμε πολλές ώρες στην παραλία. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή τόσο οι σέρφερ, όσο και οι παραθεριστές καταλήγουν στο τέλος να έχουν φωτεινές ανταύγειες εξαιτίας του ήλιου, της θάλασσας, του αλατιού και των διάφορων άλλων παραγόντων.

Η διαφορά, ωστόσο, του Dirty-Blonde με την παραπάνω περιγραφή είναι πως το αποτέλεσμά του επιτυγχάνεται χωρίς τους παράγοντες που προαναφέρθηκαν. Επιπλέον, το τελικό αποτέλεσμα, μετά την επεξεργασία στο κομμωτήριο είναι πολύ πιο λαμπερό, όμορφο και εντυπωσιακό σε σχέση με το ξεθωριασμένο και θαμπό χρώμα που αφήνει πίσω του ο ήλιος.

Σαν χρώμα το Dirty-Blonde βρίσκεται ανάμεσα στο ξανθό και στο καστανό. Συγκεκριμένα, το ανοιχτό καφέ αναμειγνύεται με το σκούρο ξανθό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα μαλλιών, κάπου στο ενδιάμεσο αυτών των δύο. Επιπλέον, είναι ένα χρώμα που έχει εύκολη διατήρηση και δεν χρειάζεται συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα, μπορεί να συμβεί με το Icy blonde που αναφέρθηκε. Ακόμα, λόγω της ανάμεικτης βάσης (καστανό-ξανθό) μπορούν να κρυφτούν πολύ εύκολα και τυχόν ξανθές ή μελαχρινές τρίχες.

Έτσι, το Dirty-Blonde αποτελεί μια τέλεια επιλογή για όλες τις εποχές του έτους και είναι ιδανικό τόσο για μελαχρινές που θέλουν να γίνουν ξανθιές, όσο και για ξανθιές που θέλουν να υιοθετήσουν μια πιο σκούρα απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, εντυπωσιακό και εύκολα διαχειρίσιμο.  Σαν απόχρωση μπορεί να επιτευχθεί ανοίγοντας το συνολικό χρώμα των μαλλιών σας με σκούρες ξανθιές ανταύγειες, αν είστε μελαχρινή ή προσθέτοντας πιο ψυχρούς καστανούς τόνους, αν είστε ξανθιά.

Το αποτέλεσμά σας, αν επιλέξετε το Dirty-blonde θα είναι σίγουρα λαμπερό, εντυπωσιακό και όμορφο και αποκλείεται να το μετανιώσετε. Ενώ, μπορείτε να επιλέξετε και αν θα θέλετε να τείνει περισσότερο στο ξανθό ή στο μελαχρινό.

Dirty-Blonde: Είναι η έμπνευση που χρειαζόμασταν για να γίνουμε ξανθιές

Σαν περιποίηση, χρησιμοποιήστε απλώς μωβ σειρά περιποίησης, όπως για όλα τα ξανθά μαλλιά, ώστε να συντηρήσετε το χρώμα και να αποφύγετε τους πορτοκαλί υποτόνους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αμυγδαλέλαιο για το πρόσωπο: Όλες οι χρήσεις και τα οφέλη

HerNews ka

Beauty Gadget: Ποιο έχει τις περισσότερες αναζητήσεις στο TikTok;

HerNewskl

Concealer: Είσαι σίγουρη ότι το εφαρμόζεις σωστά;

Her News b