HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Φόρεσε συλλεκτικό vintage μαγιό των 9.950 δολαρίων

Η Kylie Jenner ανέδειξε τις καμπύλες της ενώ χαλάρωνε δίπλα στην πολυτελή πισίνα της με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram το Σάββατο, αλλά αυτή τη φορά, το μπικίνι της είναι εξίσου εντυπωσιακό με το σώμα της.

Στις σέξι φωτογραφίες, η 25χρονη Jenner απολαμβάνει τον ήλιο με ένα πολύχρωμο vintage Chanel μαγιό καλυμμένο με αστραφτερές πέτρες. Το εμβληματικό λογότυπο double-C της μάρκας αποδίδεται ακόμη και σε κρύσταλλα στο πίσω μέρος του κάτω στρινγκ.

Το σπάνιο εύρημα μόδας είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο σε ηλικία από την Kylie, καθώς ήταν μέρος της ανοιξιάτικης επίδειξης του οίκου το 1995 που σχεδιάστηκε από τον Karl Lagerfeld – την ίδια συλλογή που περιελάμβανε το περίφημο “nipplekini” που φόρεσαν η Kim Kardashian και η Jennifer Aniston.

Η Jenner άρπαξε το ειδικό μαγιό από το vintage site του σχεδιαστή God of Cloth , όπου το ίδιο στυλ είναι διαθέσιμο σε μαύρο και κόκκινο για 9.950 δολάρια.

Οι έντονες ροζ και κόκκινες εκδοχές του νεανικού μπικίνι είχαν αρχικά φορεθεί στην πασαρέλα από τη Naomi Campbell και την Claudia Schiffer, αντίστοιχα.

H Kylie Jenner πόζαρε επίσης νωρίτερα με ένα μεταλλικό ροζ μπικίνι και ένα απλό μαύρο, ενώ έκανε διακοπές στο Turks and Caicos πριν επιστρέψει σπίτι για να γιορτάσει τα 5α και 1α γενέθλια της κόρης Stormi και της γιου Aire, αντίστοιχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού στην παραλία

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το βίντεο από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Ιερά Οδό – «Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ»

Her News

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω βάλει λίγο υαλουρονικό στα χείλη μου και τίποτα άλλο»

HerNews ka